Mörkertid gratis bok epub

Mörkertid (e-bok) av Lars Pettersson

Mörkertid ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Mörkertid den Lars Pettersson

  • Bokens titel: Lars Pettersson
  • Bokförfattare: Lars Pettersson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 oktober 2016
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789174416145
  • Tillgängliga filer: moerkertid_lars-pettersson.pdf, moerkertid_lars-pettersson.epub, moerkertid_lars-pettersson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Mörkertid längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Mörkertid den Lars Pettersson

Sammanfattning av e-boken Mörkertid den Lars Pettersson

DET ÄR MÖRKERTID. Den månad då solen inte når upp över horisonten. Man kan ana att den finns där eftersom molnen i öster färgas röda. Dagsljuset blir bara till några få blå timmar.
I ett skyddsrum på Esranges raketskjutfält gör Nils Mattis ett obehagligt fynd: en människas kropp, bestialiskt styckad. Det faktum att han själv just tjuvskjutit en älg i området håller honom från att kontakta polisen vilket väcker misstankar när polisen ändå upptäcker att han varit där. Återigen får åklagare Anna Magnusson rycka in och försvara familjen.
På polishuset nere i Kiruna försöker Melker Grundström, vikarierande kommissarie från Storuman, ta ställning till det problem med renstölder som den lokala polisen år efter år slingrat sig undan. Nu ska han dessutom ta hand om utredningen av den döde i skyddsrummet.
Melker använder de korta dagarna till att försöka reda ut vem den döde egentligen är och varför han blivit mördad på ett så brutalt sätt. När han äntligen tror att han lyckats identifiera mannen, kompliceras situationen betydligt av att man hittar den döde från skyddsrummet en gång till. Den här gången ligger han på golvet i sin egen lägenhet, skjuten i huvudet med ett grovkalibrigt vapen
Mörkertid är en isande thriller om konflikter och motsättningar i ett litet samhälle norr om polcirkeln dit vintersolen aldrig når.

Lars Pettersson är frilansande filmare och har gjort långfilmer, tv-serier, dokumentärer och reportage. Han har också ett förflutet som bilmekaniker, lärare och producent på SVT. Vintertid bor han i Kautokeino, i norra Norge, annars utanför Lindesberg.
Kautokeino, en blodig kniv är Lars Petterssons första roman.

Ladda ner Mörkertid en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Mörkertid är 109 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Mörkertid en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Mörkertid pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Mörkertid.

Mörkertid (e-bok) av Lars Pettersson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Mörkertid pdf, ladda ner Mörkertid pdf, ladda ner en Mörkertid ebok pdf, Mörkertid bok i pdf-format, gratis Mörkertid bok att ladda ner, fri Mörkertid bok i pdf-format, Mörkertid boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Mörkertid pdf? Hur laddar jag ner en Mörkertid bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Mörkertid gratis? Hur laddar jag ner en Mörkertid bok gratis? ladda ner Mörkertid epub, ladda ner en Mörkertid ebok epub, Mörkertid bok i epub-format, fri Mörkertid bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Mörkertid epub? Hur laddar jag ner en Mörkertid bok i epub-format? Mörkertid mobi, ladda ner Mörkertid mobi, ladda ner en Mörkertid ebok mobi, Mörkertid bok i mobi-format, gratis Mörkertid bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Mörkertid mobi? Hur laddar jag ner en Mörkertid bok i mobilformat? Var att ladda ner Mörkertid den Lars Pettersson fri? Hur man laddar ner en Mörkertid den Lars Pettersson ebok gratis?

Leave a Reply