Musikjuridik bok pdf

Musikjuridik (e-bok) av Henrik Stannow

Musikjuridik ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Musikjuridik den Henrik Stannow

  • Bokens titel: Henrik Stannow
  • Bokförfattare: Henrik Stannow
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 oktober 2014
  • Genre böcker: Juridik
  • ISBN: 9789170409905
  • Tillgängliga filer: musikjuridik_henrik-stannow.pdf, musikjuridik_henrik-stannow.epub, musikjuridik_henrik-stannow.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Musikjuridik längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Musikjuridik den Henrik Stannow

Sammanfattning av e-boken Musikjuridik den Henrik Stannow

Musikjuridik handlar om upphovsrätt och musik. Den redogör i huvuddrag för det upphovsrättsliga regelsystemet, för vad som menas med olika upphovsrättsliga begrepp och för de rättigheter och det skydd som enligt lag garanteras rättighetshavarna.

Musikjuridik belyser också olika upphovsrättsliga frågeställningar som upphovsmän (kompositörer/låtskrivare, författare, bearbetare) och utövande konstnärer (artister, musiker, sångare) kan ställas inför, när det gäller användning av deras verk och prestationer. Det så kallade populärmusikaliska området har satts i fokus. 

I en omfattande musikjuridisk ordlista från A till Ö förklaras omkring 200 specialuttryck och termer på upphovsrättsområdet.

Det krävs inga juridiska förkunskaper för att kunna ta del av bokens innehåll.

Henrik Stannow har tidigare under många år varit Stims chefsjurist samt rådgivare i juridiska frågor åt bland annat SKAP (Sveriges kompositörer och textförfattare), FST (Föreningen Svenska Tonsättare), Musikförläggarna och Musikerförbundet. Han har själv, och även i samarbete med andra författare, publicerat ett antal skrifter inom det aktuella rättsområdet.

Ladda ner Musikjuridik en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Musikjuridik är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Musikjuridik en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Musikjuridik pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Musikjuridik.

Musikjuridik (e-bok) av Henrik Stannow!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Musikjuridik pdf, ladda ner Musikjuridik pdf, ladda ner en Musikjuridik ebok pdf, Musikjuridik bok i pdf-format, gratis Musikjuridik bok att ladda ner, fri Musikjuridik bok i pdf-format, Musikjuridik boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Musikjuridik pdf? Hur laddar jag ner en Musikjuridik bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Musikjuridik gratis? Hur laddar jag ner en Musikjuridik bok gratis? ladda ner Musikjuridik epub, ladda ner en Musikjuridik ebok epub, Musikjuridik bok i epub-format, fri Musikjuridik bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Musikjuridik epub? Hur laddar jag ner en Musikjuridik bok i epub-format? Musikjuridik mobi, ladda ner Musikjuridik mobi, ladda ner en Musikjuridik ebok mobi, Musikjuridik bok i mobi-format, gratis Musikjuridik bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Musikjuridik mobi? Hur laddar jag ner en Musikjuridik bok i mobilformat? Var att ladda ner Musikjuridik den Henrik Stannow fri? Hur man laddar ner en Musikjuridik den Henrik Stannow ebok gratis?

Leave a Reply