Nära dig bok mobi

Nära dig (e-bok) av Lucie Whitehouse

Nära dig ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Nära dig den Lucie Whitehouse

  • Bokens titel: Lucie Whitehouse
  • Bokförfattare: Lucie Whitehouse
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 november 2016
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789187917257
  • Tillgängliga filer: naera-dig_lucie-whitehouse-2.pdf, naera-dig_lucie-whitehouse-2.epub, naera-dig_lucie-whitehouse-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Nära dig längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Nära dig den Lucie Whitehouse

Sammanfattning av e-boken Nära dig den Lucie Whitehouse

”Vad Marianne hade gjort var bara begravt, inte borta. Det hade funnits där hela tiden, slumrat, inväntat rätt ögonblick för att börja röra på sig, sträcka ut sig och bryta fram i ljuset.”

Det är tio år sedan Rowan och hennes bästa vän Marianne tappade kontakten. Tidigare var de oskiljaktiga. De gjorde allt tillsammans, hemlighöll ingenting för varandra och Rowan var som en del av Mariannes familj. Men efter ett bråk förändrades allt och sedan dess har de inte utbytt ett ord. En dag får Rowan ett samtal. Marianne är död. Hon föll ner från hustaket och allt pekar på att det var en olycka. Men Rowan blir misstänksam. Marianne led av höjdskräck och skulle aldrig ha gått upp på taket av fri vilja. Dagen efter dödsbudet får hon ett vykort som Marianne postat innan hon dog. På vykortet har hon skrivit en enda mening: Jag måste prata med dig.

”Nära dig” är en gastkramande psykologisk thriller där spänningen stegras ända fram till det hårresande slutet.

LUCIE WHITEHOUSE föddes i England men bor numera i New York. Efter litteraturstudier vid Oxford University började hon arbeta i förlagsbranschen. “Nära dig” är hennes fjärde thriller och den andra som utkommer i svensk översättning. Sedan tidigare finns “Före dig” (2015) på svenska.

Ladda ner Nära dig en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Nära dig är 159 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Nära dig en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Nära dig pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Nära dig.

Nära dig (e-bok) av Lucie Whitehouse!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Nära dig pdf, ladda ner Nära dig pdf, ladda ner en Nära dig ebok pdf, Nära dig bok i pdf-format, gratis Nära dig bok att ladda ner, fri Nära dig bok i pdf-format, Nära dig boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Nära dig pdf? Hur laddar jag ner en Nära dig bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Nära dig gratis? Hur laddar jag ner en Nära dig bok gratis? ladda ner Nära dig epub, ladda ner en Nära dig ebok epub, Nära dig bok i epub-format, fri Nära dig bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Nära dig epub? Hur laddar jag ner en Nära dig bok i epub-format? Nära dig mobi, ladda ner Nära dig mobi, ladda ner en Nära dig ebok mobi, Nära dig bok i mobi-format, gratis Nära dig bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Nära dig mobi? Hur laddar jag ner en Nära dig bok i mobilformat? Var att ladda ner Nära dig den Lucie Whitehouse fri? Hur man laddar ner en Nära dig den Lucie Whitehouse ebok gratis?

Leave a Reply