Natthimmel med kulhål gratis ebok mobi

Natthimmel med kulhål (e-bok) av Ocean Vuong

Natthimmel med kulhål ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Natthimmel med kulhål den Ocean Vuong

  • Bokens titel: Ocean Vuong
  • Bokförfattare: Ocean Vuong
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 27 september 2017
  • Genre böcker: Lyrik
  • ISBN: 9789177017998
  • Tillgängliga filer: natthimmel-med-kulhal_ocean-vuong-2.pdf, natthimmel-med-kulhal_ocean-vuong-2.epub, natthimmel-med-kulhal_ocean-vuong-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Natthimmel med kulhål längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Natthimmel med kulhål den Ocean Vuong

Sammanfattning av e-boken Natthimmel med kulhål den Ocean Vuong

En av de senaste årens stora litterära sensationer

Sverigebesök 31:a maj i samtal med den hyllade franske författaren Édouard Louis på Kulturhuset Stadsteatern

VINNARE av Whiting Award for Poetry

VINNARE av Thom Gunn Award

VINNARE av T.S Eliot Prize 2017

Finalist för Forward Prize

Finalist för Kate Tufts Discovery Award

Finalist för Lambda Literary Award

Utsedd till en av Årets böcker 2016 av: The New York Times, The New Yorker, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Huffington Post, NPR, Publishers Weekly, Irish Times, Library Journal, Buzzfeed, Bustle, Entropy Magazine & BookThug.

»Jag är komplett tagen av den här boken. Det är så skickligt och smidigt utfört, så märkligt och vackert, så brutalt, konstant överraskande.« | Kristoffer Folkhammar, Sydsvenskan

»Det är en fantastisk diktsamling skriven med en enorm känslighet inför tillvarons villkor.« | Expressen Kultur

Ocean Vuongs första fullängdare som poet, Natthimmel med kulhål, har gjort litterär sensation i USA. Boken har jämförts med den engelska litteraturens stora: Emily Dickinson och till och med William Shakespeare. Dikterna utgår från Vuongs erfarenhet som barn av Vietnamkriget. Temana är de stora mänskliga: kärlek, familj, krig, sex, minne, sorg, som på samma gång är strängt och ömt hållna. Det är dikt som genom en rytmens och andningens obrutna förtrollning demonstrerar hur en blid hand på ett bröst förmår blidka också de våldsammaste av mänskliga begär.
I svensk tolkning av författaren Andreas Lundberg.

OCEAN VUONG är en vietnamesisk-amerikansk poet och essäist, född 1988 i Ho Chi Minh City i Vietnam. Han kom till USA med sin familj som tvååring, efter ett år i flyktingläger på Filippinerna. Vuongs poesi förenar musikaliteten i den muntliga berättelse- och sångtradition han är uppvuxen med, med en kreativ kärlek till det engelska språket. Före Natthimmel med kulhål har han gett ut två chapbooks: Burnings [2011] och No [2013]. Ocean Vuong är i dag bosatt i New York.

»Det finns en mäktig emotionell motström i dessa dikter, sprungna ur Ocean Vuongs uppriktighet och frispråkighet, och ur hans förmåga att fånga ögonblick i tiden med både fotografisk exakthet och en känsla för alla tings flyktighet.« New York Times

»Som att följa en fisk röra sig: Ocean Vuong hanterar engelskan med ett slags muskulös intuition. Dikterna är på samma gång eleganta och liksom slagna av förundran, berättande och lyriska, formellt bundna och lediga.« | The New Yorker

»Det är dikter som du läser för att uppnå förändring.« | Bernur

Ladda ner Natthimmel med kulhål en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Natthimmel med kulhål är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Natthimmel med kulhål en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Natthimmel med kulhål pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Natthimmel med kulhål.

Natthimmel med kulhål (e-bok) av Ocean Vuong!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Natthimmel med kulhål pdf, ladda ner Natthimmel med kulhål pdf, ladda ner en Natthimmel med kulhål ebok pdf, Natthimmel med kulhål bok i pdf-format, gratis Natthimmel med kulhål bok att ladda ner, fri Natthimmel med kulhål bok i pdf-format, Natthimmel med kulhål boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Natthimmel med kulhål pdf? Hur laddar jag ner en Natthimmel med kulhål bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Natthimmel med kulhål gratis? Hur laddar jag ner en Natthimmel med kulhål bok gratis? ladda ner Natthimmel med kulhål epub, ladda ner en Natthimmel med kulhål ebok epub, Natthimmel med kulhål bok i epub-format, fri Natthimmel med kulhål bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Natthimmel med kulhål epub? Hur laddar jag ner en Natthimmel med kulhål bok i epub-format? Natthimmel med kulhål mobi, ladda ner Natthimmel med kulhål mobi, ladda ner en Natthimmel med kulhål ebok mobi, Natthimmel med kulhål bok i mobi-format, gratis Natthimmel med kulhål bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Natthimmel med kulhål mobi? Hur laddar jag ner en Natthimmel med kulhål bok i mobilformat? Var att ladda ner Natthimmel med kulhål den Ocean Vuong fri? Hur man laddar ner en Natthimmel med kulhål den Ocean Vuong ebok gratis?

Leave a Reply