Nervøy ebok pdf

Nervøy (e-bok) av Håkan Tingsén

Nervøy ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Nervøy den Håkan Tingsén

  • Bokens titel: Håkan Tingsén
  • Bokförfattare: Håkan Tingsén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 oktober 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789198307450
  • Tillgängliga filer: nervoy_hakan-tingsen.pdf, nervoy_hakan-tingsen.epub, nervoy_hakan-tingsen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Nervøy längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Nervøy den Håkan Tingsén

Sammanfattning av e-boken Nervøy den Håkan Tingsén

Året är 1942 och Norge är ockuperat av nazisterna.

Tyskarna har byggt en ubåtsbas, dold inuti en enslig klippö utanför Bergen. Ön går under namnet Nervøy.

Till ön kommer förrådsförvaltaren Helmuth Meüller. På en permission träffar han den vackra norskan, Charlotte Langedag. Förälskelse uppstår. Men arbetet på den topphemliga ubåtsbasen omöjliggör relationer med ortsbefolkningen. Snart blir Helmuth jagad av Gestapo, misstänkt för samröre med den norska motståndsrörelsen. Helmuth måste fly, annars slutar hans liv i galgen. Men alla vägar ut ur Norge verkar spärrade. Eller är de verkligen det?

Håkan Tingséns nya roman är en gripande berättelse om vänskapsband som blir hårt prövade i en tid av svek och förräderi i 40-talets Bergen.

Nervøy är den första självständiga delen i en serie av kommande böcker.

Håkan Tingsén har tidigare debuterat med Kyrkogården.

Ladda ner Nervøy en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Nervøy är 79 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Nervøy en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Nervøy pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Nervøy.

Nervøy (e-bok) av Håkan Tingsén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Nervøy pdf, ladda ner Nervøy pdf, ladda ner en Nervøy ebok pdf, Nervøy bok i pdf-format, gratis Nervøy bok att ladda ner, fri Nervøy bok i pdf-format, Nervøy boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Nervøy pdf? Hur laddar jag ner en Nervøy bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Nervøy gratis? Hur laddar jag ner en Nervøy bok gratis? ladda ner Nervøy epub, ladda ner en Nervøy ebok epub, Nervøy bok i epub-format, fri Nervøy bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Nervøy epub? Hur laddar jag ner en Nervøy bok i epub-format? Nervøy mobi, ladda ner Nervøy mobi, ladda ner en Nervøy ebok mobi, Nervøy bok i mobi-format, gratis Nervøy bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Nervøy mobi? Hur laddar jag ner en Nervøy bok i mobilformat? Var att ladda ner Nervøy den Håkan Tingsén fri? Hur man laddar ner en Nervøy den Håkan Tingsén ebok gratis?

Leave a Reply