Noveller ladda ner bok

Noveller (e-bok) av Alfhild Agrell

Noveller ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Noveller den Alfhild Agrell

  • Bokens titel: Alfhild Agrell
  • Bokförfattare: Alfhild Agrell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 januari 2019
  • Genre böcker: Noveller
  • ISBN: 9789186095888
  • Tillgängliga filer: noveller_alfhild-agrell.pdf, noveller_alfhild-agrell.epub, noveller_alfhild-agrell.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Noveller längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Noveller den Alfhild Agrell

Sammanfattning av e-boken Noveller den Alfhild Agrell

Alfhild Agrell (1849–1923) var en av sin tids mest mångsidiga och betydande författare. Tillsammans med bland andra Victoria Benedictsson och Anne Charlotte Leffler lyfte hon jämställdhetsfrågan i litteraturen under Det moderna genombrottet på 1880-talet. Och efter framgångarna som dramatiker på Stockholms teatrar använde hon sin penna till att belysa situationen i norra Sverige, med både allvar och humor.

I denna bok har vi samlat noveller från hela Alfhild Agrells karriär, från debuten i Dagens Nyheter 1879 till den sista novellsamlingen 1919. I novellerna får vi möta flera sidor av Agrells författarskap, och kan upptäcka att de frågor som var viktiga för henne då fortfarande är aktuella för oss i dag. 

Ebba Witt-Brattström står för ett initierat efterord.

Ladda ner Noveller en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Noveller är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Noveller en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Noveller pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Noveller.

Noveller (e-bok) av Alfhild Agrell!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Noveller pdf, ladda ner Noveller pdf, ladda ner en Noveller ebok pdf, Noveller bok i pdf-format, gratis Noveller bok att ladda ner, fri Noveller bok i pdf-format, Noveller boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Noveller pdf? Hur laddar jag ner en Noveller bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Noveller gratis? Hur laddar jag ner en Noveller bok gratis? ladda ner Noveller epub, ladda ner en Noveller ebok epub, Noveller bok i epub-format, fri Noveller bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Noveller epub? Hur laddar jag ner en Noveller bok i epub-format? Noveller mobi, ladda ner Noveller mobi, ladda ner en Noveller ebok mobi, Noveller bok i mobi-format, gratis Noveller bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Noveller mobi? Hur laddar jag ner en Noveller bok i mobilformat? Var att ladda ner Noveller den Alfhild Agrell fri? Hur man laddar ner en Noveller den Alfhild Agrell ebok gratis?

Leave a Reply