Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? ladda ner bok mobi

Nya svenska storföretag - Behövs det, och finns

Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? den Svenskt Näringsliv

  • Bokens titel: Svenskt Näringsliv
  • Bokförfattare: Svenskt Näringsliv
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 27 juni 2017
  • Genre böcker: Samhälle Och Politik
  • ISBN: 9789177731382
  • Tillgängliga filer: nya-svenska-storfoeretag-behoevs-det-och-finns-de_svenskt-naeringsliv.pdf, nya-svenska-storfoeretag-behoevs-det-och-finns-de_svenskt-naeringsliv.epub, nya-svenska-storfoeretag-behoevs-det-och-finns-de_svenskt-naeringsliv.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? den Svenskt Näringsliv

Sammanfattning av e-boken Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? den Svenskt Näringsliv

Sverige har en tradition av framgångsrika storföretag. Under decennierna från industrialismens genombrott fram till mitten av 1960-talet bidrog de starkt till det ”svenska undret” och en mycket snabb ökning av svenskarnas välstånd. Men sedan hände som bekant något – framväxten av svenska storföretag mer eller mindre upphörde.

Vad berodde denna abrupta nedgång på? Och hur har det egentligen sett ut de senaste decennierna? Vad finns det för lärdomar vi kan dra och vilken politik behövs för att gynna framväxten av nya svenska storföretag?

I den här rapporten – skriven av Anders Bornefalk, ekonomie doktor – besvaras de här frågeställningarna. I rapporten belyses också storföretagens viktiga roll i ekonomin. I en tid när vi talar mycket om småföretagandets roll – vilket förstås är viktigt – är det lätt att glömma att de stora företagen, liksom huvudkontorens lokalisering, fortsätter att spela en stor roll för samhällsekonomin.

Föreningen Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vårt långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. En position som innebär att vi får större möjligheter att ständigt utveckla och förbättra samhället vi lever i.
För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet. Vårt uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga villkor för att verka och växa. Vi vill att alla ska ha kunskap om vad det innebär och även ha chansen att starta och driva företag.
Företagande är ett allmänintresse och inte ett särintresse. Utan framgångsrika företag kan den svenska välfärden inte tryggas eller vidareutvecklas. En välfärd som används för att betala för den skola, vård och omsorg som vi alla i svenska samhället får ta del av.

Ladda ner Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Nya svenska storföretag – Behövs det, och finns de? är Gratis

(0)

Sverige har en tradition av framgångsrika storföretag. Under decennierna från industrialismens genombrott fram till mitten av 1960-talet bidrog de starkt till det ”svenska undret” och en mycket snabb ökning av svenskarnas välstånd. Men sedan hände som bekant…


Gratis

Författare

Svenskt Näringsliv (författare)
Utgiven
27 juni 2017
Genrer

Samhälle Och Politik, Fackböcker

Språk
Swedish
Format
epub
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789177731382