OBS: Synd ladda ner boken online

OBS: Synd (ljudbok) av Lovisa Wistrand

OBS: Synd ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation OBS: Synd den Lovisa Wistrand

  • Bokens titel: Lovisa Wistrand
  • Bokförfattare: Lovisa Wistrand
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 september 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176975664
  • Tillgängliga filer: obs-synd_lovisa-wistrand-2.pdf, obs-synd_lovisa-wistrand-2.epub, obs-synd_lovisa-wistrand-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken OBS: Synd längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken OBS: Synd den Lovisa Wistrand

Sammanfattning av e-boken OBS: Synd den Lovisa Wistrand

Isabel, som börjar få fart på författarkarriären, gör allt för att klamra sig fast vid ett förhållande som verkar dödsdömt. Bröllopet med ungdomskärleken Elias närmar sig med stormsteg, lika snabbt som klumpen i magen växer. Servetter ska väljas och valsen ska finputsas. Men Isabel kan inte släppa tankarna på den trettio år äldre Per som hon träffade på skrivkursen.
När hon ser hur läraren, kulturmannen Edward Örn, utnyttjar de kvinnliga författaraspiranterna bestämmer hon sig för att avslöja honom. Tillsammans med Per. Snart är deras liv ännu mer intrasslade i varandra. Dessutom gör Pers ex Vendela allt för att få honom tillbaka och Isabels liv förvandlas snabbt till en härva av känslor, missförstånd, fulspel och intriger som leder till händelser på liv och död som ingen har kunnat förutse …
Vad kommer Isabel att välja? Tryggheten, kärleken, eller kanske karriären? Är ensam verkligen stark?
OBS: Synd är andra boken i en duologi,OBS: Flirt utkom 2018. Böckerna är starka relationsromaner och nyskapande feelgood med en blandning av allvar, humor, kärlek och sociala medier.

 

LOVISA WISTRAND föddes i Vallentuna 1991. Idag bor hon i Uppsala med sin man och son. Hon fotograferar gärna, och tycker om att göra långa resor till bland annat Afrika som är favoritkontinenten. Det är på resorna som hon får inspiration till böckerna. Lovisa är utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare på heltid.OBS: Syndär hennes sjätte bok, och den andra delen av två.

Ladda ner OBS: Synd en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok OBS: Synd är 95 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner OBS: Synd en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

OBS: Synd pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken OBS: Synd.

OBS: Synd (ljudbok) av Lovisa Wistrand!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: OBS: Synd pdf, ladda ner OBS: Synd pdf, ladda ner en OBS: Synd ebok pdf, OBS: Synd bok i pdf-format, gratis OBS: Synd bok att ladda ner, fri OBS: Synd bok i pdf-format, OBS: Synd boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken OBS: Synd pdf? Hur laddar jag ner en OBS: Synd bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner OBS: Synd gratis? Hur laddar jag ner en OBS: Synd bok gratis? ladda ner OBS: Synd epub, ladda ner en OBS: Synd ebok epub, OBS: Synd bok i epub-format, fri OBS: Synd bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken OBS: Synd epub? Hur laddar jag ner en OBS: Synd bok i epub-format? OBS: Synd mobi, ladda ner OBS: Synd mobi, ladda ner en OBS: Synd ebok mobi, OBS: Synd bok i mobi-format, gratis OBS: Synd bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken OBS: Synd mobi? Hur laddar jag ner en OBS: Synd bok i mobilformat? Var att ladda ner OBS: Synd den Lovisa Wistrand fri? Hur man laddar ner en OBS: Synd den Lovisa Wistrand ebok gratis?

Leave a Reply