Oligarkerna ladda ner ebok online

Oligarkerna (e-bok) av Claes Ericson

Oligarkerna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Oligarkerna den Claes Ericson

  • Bokens titel: Claes Ericson
  • Bokförfattare: Claes Ericson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 september 2011
  • Genre böcker: Historia & Arkeologi
  • ISBN: 9789113034362
  • Tillgängliga filer: oligarkerna_claes-ericson.pdf, oligarkerna_claes-ericson.epub, oligarkerna_claes-ericson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Oligarkerna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Oligarkerna den Claes Ericson

Sammanfattning av e-boken Oligarkerna den Claes Ericson

En dramatisk skildring av kapitalismen i Ryssland efter Sovjetunionens fall. Här beskrivs spektakulära händelser, som nittiotalets sanslösa privatiseringar, maffians storhetstid, 2000-talets statskapitalism och hur oligarkerna kunde bli så hejdlöst rika.

Oligarkerna är en dramatisk men seriös skildring av Rysslands övergång från planekonomi till marknadsekonomi. Det var en av världens mest vågade kapitalistiska experiment, som genomfördes under de första åren efter Sovjetunionens fall 1991. Då blev det möjligt för en enskild person att bygga upp en oerhörd förmögenhet, vilket samtidigt illustrerar samhällsutveckling i det nya Ryssland.

Här beskrivs två decennier fyllda av djärva privatiseringsprojekt, ödesdigra maktkamper och osannolika livsöden. Boken är full av spektakulära händelser, såsom Sovjetunionens ekonomiska konkurs, nittiotalets sanslösa privatiseringsprocess, maffians storhetsperiod, 2000-talets statskapitalism och framförallt hur oligarkerna kunde gå från ingenting till att bli så hejdlöst rika.

Bakom dessa skeenden döljs förklaringsmodeller till Sovjetunionens fall, kapitalismens styrkor och svagheter i allmänhet och inte minst förståelsen för Rysslands politiska och ekonomiska utveckling i dag, snart tjugo år efter landets födelse.

Oligarkerna skildrar, som första och enda bok på svenska, kronologiskt utvecklingen från kapitalismens inträde under den sovjetiska perestrojkan fram till Rysslands återhämtning efter finanskrisen 2010. Innehållet är ambitiöst men språket lättsamt.

Ett tjugotal av de mest tongivande oligarkerna presenteras mer ingående med beskrivningar av bakgrund och deras mest framträdande bedrifter. Boken är rikt illustrerad med ett åttiotal bilder som visar huvudpersoner och laddade händelser under tiden som skildras.

Ladda ner Oligarkerna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Oligarkerna är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Oligarkerna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Oligarkerna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Oligarkerna.

Oligarkerna (e-bok) av Claes Ericson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Oligarkerna pdf, ladda ner Oligarkerna pdf, ladda ner en Oligarkerna ebok pdf, Oligarkerna bok i pdf-format, gratis Oligarkerna bok att ladda ner, fri Oligarkerna bok i pdf-format, Oligarkerna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Oligarkerna pdf? Hur laddar jag ner en Oligarkerna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Oligarkerna gratis? Hur laddar jag ner en Oligarkerna bok gratis? ladda ner Oligarkerna epub, ladda ner en Oligarkerna ebok epub, Oligarkerna bok i epub-format, fri Oligarkerna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Oligarkerna epub? Hur laddar jag ner en Oligarkerna bok i epub-format? Oligarkerna mobi, ladda ner Oligarkerna mobi, ladda ner en Oligarkerna ebok mobi, Oligarkerna bok i mobi-format, gratis Oligarkerna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Oligarkerna mobi? Hur laddar jag ner en Oligarkerna bok i mobilformat? Var att ladda ner Oligarkerna den Claes Ericson fri? Hur man laddar ner en Oligarkerna den Claes Ericson ebok gratis?

Leave a Reply