Om Ofissim ladda ner mobi-bok

Om Ofissim (e-bok) av Malte Persson

Om Ofissim ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Om Ofissim den Malte Persson

  • Bokens titel: Malte Persson
  • Bokförfattare: Malte Persson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 september 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100159078
  • Tillgängliga filer: om-ofissim_malte-persson.pdf, om-ofissim_malte-persson.epub, om-ofissim_malte-persson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Om Ofissim längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Om Ofissim den Malte Persson

Sammanfattning av e-boken Om Ofissim den Malte Persson

Vid ett tillfälle stängde Ofissim in sig ensam på sitt rum flera veckor i sträck, och när man knackade och frågade vad han gjorde därinne, svarade han med hög röst: ”Jag bedriver kärlekskonsten!”

Vem var Ofissim? Om han nu har funnits? Ofissim var filosof, poet och uppfinnare. Han fruktade speglar och havsresor, men intresserade sig för järnvägar och tidigare liv. I kretsen av vänner, lärjungar och bohemiska konstnärer var han känd för både sin visdom och sina märkliga vanor. Hans bror Okassim, affärsmannen, var däremot mer skeptisk till Ofissims idéer. Särskilt som båda var rivaler om änkan Dubons gunst.
För första (och troligen sista) gången presenteras här Ofissims liv och verk för en svensk publik. Om Ofissim bjuder på visdomsord, anekdoter och dikter, som tillsammans ger perspektiv på den unika gestalten Ofissim och hans omgivning i en stad som skulle kunna vara Paris på gaslyktornas och avantgardets tid.
Ibland är det tänkvärt, ibland absurt, ofta både och. Hur som helst: den som en gång lärt känna Ofissim glömmer honom inte!

Med Om Ofissim är Malte Persson tillbaka med en underfundigt drastisk berättelse om världen betraktad ur en säregen människas perspektiv.

Ladda ner Om Ofissim en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Om Ofissim är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Om Ofissim en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Om Ofissim pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Om Ofissim.

Om Ofissim (e-bok) av Malte Persson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Om Ofissim pdf, ladda ner Om Ofissim pdf, ladda ner en Om Ofissim ebok pdf, Om Ofissim bok i pdf-format, gratis Om Ofissim bok att ladda ner, fri Om Ofissim bok i pdf-format, Om Ofissim boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Om Ofissim pdf? Hur laddar jag ner en Om Ofissim bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Om Ofissim gratis? Hur laddar jag ner en Om Ofissim bok gratis? ladda ner Om Ofissim epub, ladda ner en Om Ofissim ebok epub, Om Ofissim bok i epub-format, fri Om Ofissim bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Om Ofissim epub? Hur laddar jag ner en Om Ofissim bok i epub-format? Om Ofissim mobi, ladda ner Om Ofissim mobi, ladda ner en Om Ofissim ebok mobi, Om Ofissim bok i mobi-format, gratis Om Ofissim bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Om Ofissim mobi? Hur laddar jag ner en Om Ofissim bok i mobilformat? Var att ladda ner Om Ofissim den Malte Persson fri? Hur man laddar ner en Om Ofissim den Malte Persson ebok gratis?

Leave a Reply