Operation Liepaja boken mobi

Operation Liepaja (ljudbok) av Henrik Wennesund

Operation Liepaja ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Operation Liepaja den Henrik Wennesund

  • Bokens titel: Henrik Wennesund
  • Bokförfattare: Henrik Wennesund
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 27 september 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789178290666
  • Tillgängliga filer: operation-liepaja_henrik-wennesund-2.pdf, operation-liepaja_henrik-wennesund-2.epub, operation-liepaja_henrik-wennesund-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Operation Liepaja längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Operation Liepaja den Henrik Wennesund

Sammanfattning av e-boken Operation Liepaja den Henrik Wennesund

Den från Palmegruppen högst motvilligt pensionerade kriminalkommissarien Mårtensson lever ett liv i fritt fall. Drygt ett år efter att hans karriär kröntes av att Palmemordet löstes tar han till flaskan allt tidigare om dagarna.
Men så en dag ringer det på dörren. Det är hans vän Camilla Emilsson, röjdykarbefäl i flottan. Hon ger Mårtensson 24 timmar att nyktra till och städa upp, sedan ska de iväg på ett uppdrag.
Camilla Emilsson har fått ett anonymt brev med bilder tagna i Karlskrona 1984. Bilder på vad som sägs vara en rysk attackdykare, ihjälskjuten på svensk mark. Har det verkligen hänt? Varför tystades det ned? Camilla och Mårtensson dras in i en historia om maktspel på hög och låg nivå. Om ”Fake news” nu och då. Om lojaliteter som kastar 30 år långa skuggor in i vår tid.

Operation Liepaja är en fristående del två i den så kallade ”Palme-trilogin” skriven av den före detta sjökaptenen Henrik Wennesund. Den första ljudboken i serien, Kamrat .357 blev en succé när den släpptes och fick fina recensioner i bland annat DN.

Ladda ner Operation Liepaja en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Operation Liepaja är 139 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Operation Liepaja en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Operation Liepaja pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Operation Liepaja.

Operation Liepaja (ljudbok) av Henrik Wennesund!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Operation Liepaja pdf, ladda ner Operation Liepaja pdf, ladda ner en Operation Liepaja ebok pdf, Operation Liepaja bok i pdf-format, gratis Operation Liepaja bok att ladda ner, fri Operation Liepaja bok i pdf-format, Operation Liepaja boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Operation Liepaja pdf? Hur laddar jag ner en Operation Liepaja bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Operation Liepaja gratis? Hur laddar jag ner en Operation Liepaja bok gratis? ladda ner Operation Liepaja epub, ladda ner en Operation Liepaja ebok epub, Operation Liepaja bok i epub-format, fri Operation Liepaja bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Operation Liepaja epub? Hur laddar jag ner en Operation Liepaja bok i epub-format? Operation Liepaja mobi, ladda ner Operation Liepaja mobi, ladda ner en Operation Liepaja ebok mobi, Operation Liepaja bok i mobi-format, gratis Operation Liepaja bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Operation Liepaja mobi? Hur laddar jag ner en Operation Liepaja bok i mobilformat? Var att ladda ner Operation Liepaja den Henrik Wennesund fri? Hur man laddar ner en Operation Liepaja den Henrik Wennesund ebok gratis?

Leave a Reply