Operation Smuggling bok epub

Operation Smuggling (e-bok) av Frits Remar

Operation Smuggling ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Operation Smuggling den Frits Remar

  • Bokens titel: Frits Remar
  • Bokförfattare: Frits Remar
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 oktober 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9788711969366
  • Tillgängliga filer: operation-smuggling_frits-remar.pdf, operation-smuggling_frits-remar.epub, operation-smuggling_frits-remar.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Operation Smuggling längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Operation Smuggling den Frits Remar

Sammanfattning av e-boken Operation Smuggling den Frits Remar

Lars Nord, kaptenlöjtnant i marinen och hemlig agent, får i uppdrag att avslöja en dansk-polsk spionallians. Det blir ingen lätt uppgift och det underlättar inte att Lars gillar att dricka mycket öl och har en tendens att falla för kvinnor av alla sorter. Men han är också lång och duktig på boxning, judo, karate och pistolskytte. 
Det hela utvecklar sig till ett spännande äventyr som inkluderar ubåtsjakt, identitetsbyte och en rejäl batalj med några smugglare! 

Frits Remar (1932-1982) var en dansk författare som skrev spänningslitteratur. Han är framför allt känd för sina romaner om den hårdkokte spionen Lars Nord.

Ladda ner Operation Smuggling en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Operation Smuggling är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Operation Smuggling en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Operation Smuggling pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Operation Smuggling.

Operation Smuggling (e-bok) av Frits Remar!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Operation Smuggling pdf, ladda ner Operation Smuggling pdf, ladda ner en Operation Smuggling ebok pdf, Operation Smuggling bok i pdf-format, gratis Operation Smuggling bok att ladda ner, fri Operation Smuggling bok i pdf-format, Operation Smuggling boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Operation Smuggling pdf? Hur laddar jag ner en Operation Smuggling bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Operation Smuggling gratis? Hur laddar jag ner en Operation Smuggling bok gratis? ladda ner Operation Smuggling epub, ladda ner en Operation Smuggling ebok epub, Operation Smuggling bok i epub-format, fri Operation Smuggling bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Operation Smuggling epub? Hur laddar jag ner en Operation Smuggling bok i epub-format? Operation Smuggling mobi, ladda ner Operation Smuggling mobi, ladda ner en Operation Smuggling ebok mobi, Operation Smuggling bok i mobi-format, gratis Operation Smuggling bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Operation Smuggling mobi? Hur laddar jag ner en Operation Smuggling bok i mobilformat? Var att ladda ner Operation Smuggling den Frits Remar fri? Hur man laddar ner en Operation Smuggling den Frits Remar ebok gratis?

Leave a Reply