Option på framtiden ladda ner epub-bok

Option på framtiden (e-bok) av Love Lönnroth

Option på framtiden ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Option på framtiden den Love Lönnroth

  • Bokens titel: Love Lönnroth
  • Bokförfattare: Love Lönnroth
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 11 maj 2002
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789177385714
  • Tillgängliga filer: option-pa-framtiden_love-lonnroth.pdf, option-pa-framtiden_love-lonnroth.epub, option-pa-framtiden_love-lonnroth.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Option på framtiden längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Option på framtiden den Love Lönnroth

Sammanfattning av e-boken Option på framtiden den Love Lönnroth

Vad händer egentligen i Den nya ekonomin? Love Lönnroth, forskare och konsult med bl a miljöresurser som specialitet, ger här sina svar och renodlar några av de viktigaste tendenserna.

Etiska värderingar spelar en allt större roll när dagens konsumenter väljer och väljer bort företag och produkter med hjälp av plånboken. Även samspelet mellan företagen och deras intressenter förändras i samma riktning.

Företag investerar i “optioner” på framtiden snarare än att följa ekonomiska prognoser. Kunskap är till exempel trögrörlig och långsiktig, den ekonomiska utvecklingen allt snabbare, vilket tvingar fram helt förändrade metoder för att bedöma investeringar och deras framtida värde.

Om författaren:
Love Lönnroth är civilekonom och managementkonsult, verksam i en internationell koncern med dotterbolag i Sverige. Hans specialitet är rådgivning och förändringsprocesser i miljöfrågor och företagens sociala ansvar.

Ladda ner Option på framtiden en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Option på framtiden är 165 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Option på framtiden en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Option på framtiden pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Option på framtiden.

Option på framtiden (e-bok) av Love Lönnroth!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Option på framtiden pdf, ladda ner Option på framtiden pdf, ladda ner en Option på framtiden ebok pdf, Option på framtiden bok i pdf-format, gratis Option på framtiden bok att ladda ner, fri Option på framtiden bok i pdf-format, Option på framtiden boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Option på framtiden pdf? Hur laddar jag ner en Option på framtiden bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Option på framtiden gratis? Hur laddar jag ner en Option på framtiden bok gratis? ladda ner Option på framtiden epub, ladda ner en Option på framtiden ebok epub, Option på framtiden bok i epub-format, fri Option på framtiden bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Option på framtiden epub? Hur laddar jag ner en Option på framtiden bok i epub-format? Option på framtiden mobi, ladda ner Option på framtiden mobi, ladda ner en Option på framtiden ebok mobi, Option på framtiden bok i mobi-format, gratis Option på framtiden bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Option på framtiden mobi? Hur laddar jag ner en Option på framtiden bok i mobilformat? Var att ladda ner Option på framtiden den Love Lönnroth fri? Hur man laddar ner en Option på framtiden den Love Lönnroth ebok gratis?

Leave a Reply