Ostindiefararen gratis bok online

Ostindiefararen (e-bok) av Jan Mårtenson

Ostindiefararen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Ostindiefararen den Jan Mårtenson

  • Bokens titel: Jan Mårtenson
  • Bokförfattare: Jan Mårtenson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 november 2013
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789146222705
  • Tillgängliga filer: ostindiefararen_jan-martenson.pdf, ostindiefararen_jan-martenson.epub, ostindiefararen_jan-martenson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Ostindiefararen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Ostindiefararen den Jan Mårtenson

Sammanfattning av e-boken Ostindiefararen den Jan Mårtenson

Nu är den här – årets Homandeckare! Denna gång utspelar sig berättelsen i historisk tid med Johan Kristian Homans anfader Johan Sebastian – tidigare känd från Guldmakaren och Häxmästaren – som huvuperson.  

 

Året är 1799 och Johan Sebastian Homan har just kommit tillbaka från sin landsförvisning till den svenska kolonin i Västindien, Saint-Barthélemy, orättmätigt anklagad för delaktighet i Gustav Mauritz Armfelts och Magdalena Rudenschölds landsförrädiska ränksmiderier efter mordet på Gustav III.

Desillusionerad efter att ha träffat sin älskade Magdalena, som nu lever i armod med sin betjänt, är han fast besluten att skapa ett nytt liv. Chansen kommer när han blir skeppspräst på ett av Ostindiska kompaniets fartyg med destination Kanton. Men horisonten förmörkas av att en av fartygets superkarger, Kompaniets allsmäktiga representanter ombord, är en av de domare som en gång dömt honom till döden.

I breda, frodiga penseldrag beskrivs här Ostindiska kompaniets verksamhet och det hårda livet ombord. Här ges också mustiga skildringar från hamnbesök i Cadiz, Kapstaden, Java och Mauritius liksom av det myllrande folklivet i Kanton.

                      Stormar, piratöverfall, dödsfall och dramatik möter Johan Sebastian på hans resa och han får inblick i allt för mycket som rör skumraskaffärer på högsta nivå, en livsfarlig kunskap, vilket han får erfara på ett handgripligt sätt. Än en gång ska pastor Homan finna sig stå på de anklagades bänk. Misstänkt för mord.

Omslagsformgivare: Ellen Adolfsson

Ladda ner Ostindiefararen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Ostindiefararen är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Ostindiefararen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Ostindiefararen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Ostindiefararen.

Ostindiefararen (e-bok) av Jan Mårtenson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Ostindiefararen pdf, ladda ner Ostindiefararen pdf, ladda ner en Ostindiefararen ebok pdf, Ostindiefararen bok i pdf-format, gratis Ostindiefararen bok att ladda ner, fri Ostindiefararen bok i pdf-format, Ostindiefararen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Ostindiefararen pdf? Hur laddar jag ner en Ostindiefararen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Ostindiefararen gratis? Hur laddar jag ner en Ostindiefararen bok gratis? ladda ner Ostindiefararen epub, ladda ner en Ostindiefararen ebok epub, Ostindiefararen bok i epub-format, fri Ostindiefararen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Ostindiefararen epub? Hur laddar jag ner en Ostindiefararen bok i epub-format? Ostindiefararen mobi, ladda ner Ostindiefararen mobi, ladda ner en Ostindiefararen ebok mobi, Ostindiefararen bok i mobi-format, gratis Ostindiefararen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Ostindiefararen mobi? Hur laddar jag ner en Ostindiefararen bok i mobilformat? Var att ladda ner Ostindiefararen den Jan Mårtenson fri? Hur man laddar ner en Ostindiefararen den Jan Mårtenson ebok gratis?

Leave a Reply