Översättningstips för nybörjare boken epub

Översättningstips för nybörjare (e-bok) av Guni

Översättningstips för nybörjare ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Översättningstips för nybörjare den Gunilla Mattsson

  • Bokens titel: Gunilla Mattsson
  • Bokförfattare: Gunilla Mattsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Översättning & media Österlen
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789198244007
  • Tillgängliga filer: oeversaettning-foer-nyboerjare_gunilla-mattsson.pdf, oeversaettning-foer-nyboerjare_gunilla-mattsson.epub, oeversaettning-foer-nyboerjare_gunilla-mattsson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Översättningstips för nybörjare längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Översättningstips för nybörjare den Gunilla Mattsson

Sammanfattning av e-boken Översättningstips för nybörjare den Gunilla Mattsson

Vill du lära dig ett fritt och roligt yrke? Bli översättare!

Översättningstips för nybörjare del 1 riktar sig främst till dig som är nybörjare när det gäller översättning, men har grundläggande kunskaper i engelska.

Vi har 25 års erfarenhet av översättning och har översatt ca 300 böcker.

I boken får du tips om hur man blir översättare plus många exempel på bra och dåliga översättningar. Du får även råd om litteratur, utbildning och om hur man skaffar sig arbetslivserfarenhet etc.

Innehåll:

– Allmänt om översättning
– Hur blir man översättare? Utbildning, erfarenhet, jobb …
– Exempel på meningar översatta från engelska till svenska
– Dagar, veckor och månader, apostrofer, ja och nej
– Prepositioner och pronomen
– Mått: vikt, volym, längd, formler, årtal, tid, stor och liten bokstav
– Ordföljd och ing-form
– Smoke gets in your eyes. Ord och uttryck som är lätta att blanda ihop och som kan ha flera betydelser
– Några skillnader mellan engelsk och amerikansk engelska
– Skämt och konstigheter
– Ordspråk och uttryck (en del slanguttryck)
– Förkortningar
– Översättningsmissar och stavfel
– Smått och gott
– Litteraturtips, webbsajter, utbildning

Gunilla Mattsson är en norrlänning som hittade till det vackra Österlen för tio år sedan. Hon har varit verksam som översättare i över 25 år, har översatt mer än 300 böcker samt gjort undertexter till tv. Tillsammans med sin make driver hon företaget Översättning och media Österlen.

Har arbetat som översättare sedan 2010 i firman Översättning & media Österlen tillsammans med Gunilla Mattsson. Gör också allt tekniskt och grafiskt.

Ladda ner Översättningstips för nybörjare en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Översättningstips för nybörjare är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Översättningstips för nybörjare en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Översättningstips för nybörjare pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Översättningstips för nybörjare.

Översättningstips för nybörjare (e-bok) av Guni!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Översättningstips för nybörjare pdf, ladda ner Översättningstips för nybörjare pdf, ladda ner en Översättningstips för nybörjare ebok pdf, Översättningstips för nybörjare bok i pdf-format, gratis Översättningstips för nybörjare bok att ladda ner, fri Översättningstips för nybörjare bok i pdf-format, Översättningstips för nybörjare boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Översättningstips för nybörjare pdf? Hur laddar jag ner en Översättningstips för nybörjare bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Översättningstips för nybörjare gratis? Hur laddar jag ner en Översättningstips för nybörjare bok gratis? ladda ner Översättningstips för nybörjare epub, ladda ner en Översättningstips för nybörjare ebok epub, Översättningstips för nybörjare bok i epub-format, fri Översättningstips för nybörjare bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Översättningstips för nybörjare epub? Hur laddar jag ner en Översättningstips för nybörjare bok i epub-format? Översättningstips för nybörjare mobi, ladda ner Översättningstips för nybörjare mobi, ladda ner en Översättningstips för nybörjare ebok mobi, Översättningstips för nybörjare bok i mobi-format, gratis Översättningstips för nybörjare bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Översättningstips för nybörjare mobi? Hur laddar jag ner en Översättningstips för nybörjare bok i mobilformat? Var att ladda ner Översättningstips för nybörjare den Gunilla Mattsson fri? Hur man laddar ner en Översättningstips för nybörjare den Gunilla Mattsson ebok gratis?

Leave a Reply