På Aftonbladet pdf, epub, mobi

På Aftonbladet (e-bok) av Sven Sörmark

På Aftonbladet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation På Aftonbladet den Sven Sörmark

  • Bokens titel: Sven Sörmark
  • Bokförfattare: Sven Sörmark
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 16 september 2019
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9788726181449
  • Tillgängliga filer: pa-aftonbladet_sven-sormark.pdf, pa-aftonbladet_sven-sormark.epub, pa-aftonbladet_sven-sormark.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken På Aftonbladet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken På Aftonbladet den Sven Sörmark

Sammanfattning av e-boken På Aftonbladet den Sven Sörmark

“På Aftonbladet” är en reportagebok skriven av Sven Sörmark, chefredaktör för tidningen under 60-talet, och är en spännande och livlig skildring av en svenska kvällstidning. Han ger en historisk tillbakablick från 1932 då Aftonbladet köptes av Torsten Kreuger, till dåtidens omstridda LO-organ. Det är ett avslöjande och analyserande reportage om allt från rivaliteten med Expressen till inställningen till nazismen under andra världskriget. Sörmark berättar även om personerna som drivit tidningen och skrivit dess historia, så som P. G. Peterson och Kurt Samuelsson. Det är en berättelse som ger en unik inblick i den svenska tidningsvärlden med olika historiska skeenden som kuliss.

Sven Sörmark (1923 – 1987) var en svensk författare, chefredaktör och förlagsdirektör. Född i skånska Hörby och medlem av både svenska deckarakademin och skånska deckarsällskapet. Sörmark har skrivit ett 10-tal deckare och andra litterära verk under sin levnadstid.

Ladda ner På Aftonbladet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok På Aftonbladet är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner På Aftonbladet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

På Aftonbladet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken På Aftonbladet.

På Aftonbladet (e-bok) av Sven Sörmark!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: På Aftonbladet pdf, ladda ner På Aftonbladet pdf, ladda ner en På Aftonbladet ebok pdf, På Aftonbladet bok i pdf-format, gratis På Aftonbladet bok att ladda ner, fri På Aftonbladet bok i pdf-format, På Aftonbladet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken På Aftonbladet pdf? Hur laddar jag ner en På Aftonbladet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner På Aftonbladet gratis? Hur laddar jag ner en På Aftonbladet bok gratis? ladda ner På Aftonbladet epub, ladda ner en På Aftonbladet ebok epub, På Aftonbladet bok i epub-format, fri På Aftonbladet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken På Aftonbladet epub? Hur laddar jag ner en På Aftonbladet bok i epub-format? På Aftonbladet mobi, ladda ner På Aftonbladet mobi, ladda ner en På Aftonbladet ebok mobi, På Aftonbladet bok i mobi-format, gratis På Aftonbladet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken På Aftonbladet mobi? Hur laddar jag ner en På Aftonbladet bok i mobilformat? Var att ladda ner På Aftonbladet den Sven Sörmark fri? Hur man laddar ner en På Aftonbladet den Sven Sörmark ebok gratis?

Leave a Reply