På livstid gratis ebok online

På livstid (e-bok) av Hans Fallada

På livstid ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation På livstid den Hans Fallada

  • Bokens titel: Hans Fallada
  • Bokförfattare: Hans Fallada
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 oktober 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789174615012
  • Tillgängliga filer: pa-livstid_hans-fallada.pdf, pa-livstid_hans-fallada.epub, pa-livstid_hans-fallada.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken På livstid längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken På livstid den Hans Fallada

Sammanfattning av e-boken På livstid den Hans Fallada

På livstid skrevs i hemlighet under en fängelsevistelse 1944 men publicerades först 1950, efter Falladas död. Romanen som skildrar en affärsinnehavare som långsamt förlorar fotfästet och går under av sin egen alkoholism bygger på författarens egna erfarenheter.
Boken skrevs på ett anteckningsblock som smugglades ut från den anstalt för kriminella och sinnessjuka där Fallada hamnat efter ett påstått dråpförsök på sin frånskilda hustru. Romanen är både personlig och psykologiskt insiktsfull, och gestaltar med saklighet och humor författarens alkoholism och det förödande anstaltslivet.

HANS FALLADA – eller Rudolf Ditzen som var hans riktiga namn – föddes 1893 och avled 1947. Hans liv kom att bli mycket dramatiskt med inslag som dråp, förskingring, självmordsförsök, mentalsjukdom, alkohol- och narkotikamissbruk. Trots censur och politisk förföljelse valde Fallada att stanna i Tyskland under kriget och räknas numera som en av landets verkligt betydelsefulla 1900-talsförfattare, inte minst tack vare Ensam i Berlin (Lind & Co, 2012), Hur ska det gå för Pinnebergs? (Lind & Co, 2014) samt Varg bland vargar (Lind & Co, 2015). På livstid ges här ut i varsamt moderniserad översättning.

Ladda ner På livstid en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok På livstid är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner På livstid en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

På livstid pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken På livstid.

På livstid (e-bok) av Hans Fallada!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: På livstid pdf, ladda ner På livstid pdf, ladda ner en På livstid ebok pdf, På livstid bok i pdf-format, gratis På livstid bok att ladda ner, fri På livstid bok i pdf-format, På livstid boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken På livstid pdf? Hur laddar jag ner en På livstid bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner På livstid gratis? Hur laddar jag ner en På livstid bok gratis? ladda ner På livstid epub, ladda ner en På livstid ebok epub, På livstid bok i epub-format, fri På livstid bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken På livstid epub? Hur laddar jag ner en På livstid bok i epub-format? På livstid mobi, ladda ner På livstid mobi, ladda ner en På livstid ebok mobi, På livstid bok i mobi-format, gratis På livstid bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken På livstid mobi? Hur laddar jag ner en På livstid bok i mobilformat? Var att ladda ner På livstid den Hans Fallada fri? Hur man laddar ner en På livstid den Hans Fallada ebok gratis?

Leave a Reply