På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen ladda ner boken pdf, epub, mobi

På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den n

På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen den Peter Eriksson

  • Bokens titel: Peter Eriksson
  • Bokförfattare: Peter Eriksson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 juli 2012
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789137138947
  • Tillgängliga filer: pa-y-fronten-intet-nytt-eller-jakten-pa-den-nya-mansrollen_peter-eriksson-2.pdf, pa-y-fronten-intet-nytt-eller-jakten-pa-den-nya-mansrollen_peter-eriksson-2.epub, pa-y-fronten-intet-nytt-eller-jakten-pa-den-nya-mansrollen_peter-eriksson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen den Peter Eriksson

Sammanfattning av e-boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen den Peter Eriksson

Könsrollerna och jämställdhetsfrågorna har aldrig varit aktuellare än nu. Den traditionella manligheten kritiseras hårt och anses vara förlegad och på väg in i en återvändsgränd, men sällan granskas den av en man, och framför allt aldrig så roligt som här. På Y-fronten intet nytt är en respektlös uppgörelse och en kärleksfull men svidande satir över dagens manlighet. Fakta och egna upplevelser levereras med respektlös humor i jakten på vad det innebär att vara man i dag. Få män har hittills lyft på locket till manligheten för att se vad som döljer sig därunder. Detta har skapat många obesvarade frågor, här är några av dem: – Varför får män inte vara skogalna eller tokiga i såpoperor? – Är skit under naglarna en manlig modeaccessoar? – Vilken längd är det som har betydelse i sovrummet egentligen? – Hur går det ihop att män generellt sett har sämre betyg men högre lön än kvinnorna? – Vad är det som är så himla kul på jobbet, eftersom män hellre är där än hemma med familjen? – Varför är de flesta män mer rädda för bögar än för att råka ut för en bilolycka? – Varför går det inte att föra samman fler än två män utan att de börjar tävla? – Är det bara några enstaka rötägg som står för kvinnomisshandel och våldtäkt, eller är det som med onani – något som många gör men ingen vill kännas vid? – Är manligheten i kris? Och om så är fallet, hur ska vi få den att gå i terapi när män anser att psykologer bara är till för hysteriska fruntimmer och yxmördare? – Kort sagt: Vad är en man? Varför då? Finns några alternativ? Peter Eriksson skriver i samma anda som de politiska satirikerna Michael Moore och Al Franken, med syftet att locka till både eftertanke och skratt. Det är i första hand riktat till män, men lär också locka massor av kvinnor som vill titta in bakom manlighetens kulisser och sedan tvinga sina män att göra detsamma. En oumbärlig läsning för alla män, och för alla dem som måste umgås med dem.Peter Eriksson är bosatt i Malmö tillsammans med sin fru och en sköldpadda. Efter att ha varit allt från elektriker till kommunaltjänsteman jobbar han nu heltid som frilansskribent och satiriker och skriver texter och manus till tidskrifter, tv, teaterscener och ståuppkomiker.

Illustratör: Jenny Holmlund,
Omslagsformgivare: Magdalena Hagelind

Ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen.

På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den n!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen pdf, ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen pdf, ladda ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen ebok pdf, På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i pdf-format, gratis På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok att ladda ner, fri På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i pdf-format, På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen pdf? Hur laddar jag ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen gratis? Hur laddar jag ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok gratis? ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen epub, ladda ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen ebok epub, På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i epub-format, fri På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen epub? Hur laddar jag ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i epub-format? På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen mobi, ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen mobi, ladda ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen ebok mobi, På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i mobi-format, gratis På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen mobi? Hur laddar jag ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen bok i mobilformat? Var att ladda ner På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen den Peter Eriksson fri? Hur man laddar ner en På Y-fronten intet nytt : eller jakten på den nya mansrollen den Peter Eriksson ebok gratis?

Leave a Reply