Pappa för dig som har bråttom ladda ner boken pdf

Pappa för dig som har bråttom (e-bok) av Henrik

Pappa för dig som har bråttom ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Pappa för dig som har bråttom den Henrik Lange

  • Bokens titel: Henrik Lange
  • Bokförfattare: Henrik Lange
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 december 2015
  • Genre böcker: Tecknade Serier
  • ISBN: 9789175151366
  • Tillgängliga filer: pappa-foer-dig-som-har-brattom_henrik-lange.pdf, pappa-foer-dig-som-har-brattom_henrik-lange.epub, pappa-foer-dig-som-har-brattom_henrik-lange.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Pappa för dig som har bråttom längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Pappa för dig som har bråttom den Henrik Lange

Sammanfattning av e-boken Pappa för dig som har bråttom den Henrik Lange

Henrik Lange har haft stora framgångar med böckerna »80 romaner för dig som har bråttom« och uppföljaren »96 romaner för dig som fortfarande har bråttom«, där han i fyra tecknade serierutor komprimerar kända romaner. Om denna nya bok »Pappa för dig som har bråttom« berättar han att: »Det första som dör i krig och när man får barn är sanningen.« Men här, mitt på det slagfält som kallas »att bli pappa«, återuppstår den.

»Pappa för dig som har bråttom« är en ögonvittnesskildring, en direktrapportering, som varken skänker hopp eller tröst. Den är skriven under tiden som Henrik Lange har befunnit sig mitt i infernot och det finns inte en pappa som inte kan känna igen sig.

Med Henrik Langes speciella blick för att i några få ord fånga in och beskriva ett komplext skeende, får vi här följa en ung stark man från det att han får beskedet om att han ska bli pappa till det att han nio år senare är trebarnsfar och känner sig som en urvriden disktrasa. På vägen dit stöter han på många märkliga personer, allt från underliga läkare till kindnypande gamla tanter.

Vad som händer med den blivande mammans kropp har det skrivits många böcker om, men vad händer egentligen med mannens kropp? Vi får också veta hur man uthärdar föräldragruppsmöten, hur man står ut med andra pappor och deras barn och varför småbarnsföräldrar skickar julkort på sina barn.

Ladda ner Pappa för dig som har bråttom en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Pappa för dig som har bråttom är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Pappa för dig som har bråttom en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Pappa för dig som har bråttom pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Pappa för dig som har bråttom.

Pappa för dig som har bråttom (e-bok) av Henrik!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Pappa för dig som har bråttom pdf, ladda ner Pappa för dig som har bråttom pdf, ladda ner en Pappa för dig som har bråttom ebok pdf, Pappa för dig som har bråttom bok i pdf-format, gratis Pappa för dig som har bråttom bok att ladda ner, fri Pappa för dig som har bråttom bok i pdf-format, Pappa för dig som har bråttom boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Pappa för dig som har bråttom pdf? Hur laddar jag ner en Pappa för dig som har bråttom bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Pappa för dig som har bråttom gratis? Hur laddar jag ner en Pappa för dig som har bråttom bok gratis? ladda ner Pappa för dig som har bråttom epub, ladda ner en Pappa för dig som har bråttom ebok epub, Pappa för dig som har bråttom bok i epub-format, fri Pappa för dig som har bråttom bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Pappa för dig som har bråttom epub? Hur laddar jag ner en Pappa för dig som har bråttom bok i epub-format? Pappa för dig som har bråttom mobi, ladda ner Pappa för dig som har bråttom mobi, ladda ner en Pappa för dig som har bråttom ebok mobi, Pappa för dig som har bråttom bok i mobi-format, gratis Pappa för dig som har bråttom bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Pappa för dig som har bråttom mobi? Hur laddar jag ner en Pappa för dig som har bråttom bok i mobilformat? Var att ladda ner Pappa för dig som har bråttom den Henrik Lange fri? Hur man laddar ner en Pappa för dig som har bråttom den Henrik Lange ebok gratis?

Leave a Reply