Passageraren ladda ner epub-bok

Passageraren (ljudbok) av Lisa Lutz

Passageraren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Passageraren den Lisa Lutz

  • Bokens titel: Lisa Lutz
  • Bokförfattare: Lisa Lutz
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 mars 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789177795049
  • Tillgängliga filer: passageraren_lisa-lutz.pdf, passageraren_lisa-lutz.epub, passageraren_lisa-lutz.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Passageraren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Passageraren den Lisa Lutz

Sammanfattning av e-boken Passageraren den Lisa Lutz

När blir själva flykten värre än det man flyr ifrån? Och hur länge kan man fly ifrån sig själv?

En dag när Tanya Dubois kommer hem hittar hon sin man död – han har fallit i trappan – men av någon anledning väljer hon att inte ringa till polisen. I stället tar hon en rejäl whisky, svänger förbi sin älskare för en sista kärleksstund och inleder sin flykt. Varför? Är det något i hennes förflutna?

I Nebraska tar pengarna slut. Tanya ringer en Mr Oliver och kräver att han ska skicka 5 000 dollar och nya id-handlingar. Han gör det till slut men är samtidigt så hotfull att hon fruktar för sitt liv.

Tanya färgar håret, ändrar frisyr, går upp i vikt och byter bil – allt för att inte bli upptäckt.

Flykten går vidare till Austin där hon slår sig ihop med en annan kvinna, Blue, med ett ännu dunklare förflutet. Blue säger sig kunna hjälpa Tanya, men det är en hjälp som får konsekvenser som hon aldrig hade kunnat förutse. Tanya tvingas gå längre än hon någonsin trott var möjligt för att överleva.

Från stad till stad flyr hon, från identitet till identitet, men hon kan aldrig slappna av och aldrig göra sig hemmastadd. Överallt lurar faror. Polisen är henne på spåren, och det förflutna kryper närmre.

Ladda ner Passageraren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Passageraren är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Passageraren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Passageraren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Passageraren.

Passageraren (ljudbok) av Lisa Lutz!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Passageraren pdf, ladda ner Passageraren pdf, ladda ner en Passageraren ebok pdf, Passageraren bok i pdf-format, gratis Passageraren bok att ladda ner, fri Passageraren bok i pdf-format, Passageraren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Passageraren pdf? Hur laddar jag ner en Passageraren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Passageraren gratis? Hur laddar jag ner en Passageraren bok gratis? ladda ner Passageraren epub, ladda ner en Passageraren ebok epub, Passageraren bok i epub-format, fri Passageraren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Passageraren epub? Hur laddar jag ner en Passageraren bok i epub-format? Passageraren mobi, ladda ner Passageraren mobi, ladda ner en Passageraren ebok mobi, Passageraren bok i mobi-format, gratis Passageraren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Passageraren mobi? Hur laddar jag ner en Passageraren bok i mobilformat? Var att ladda ner Passageraren den Lisa Lutz fri? Hur man laddar ner en Passageraren den Lisa Lutz ebok gratis?

Leave a Reply