PAX. Näcken ladda ner ebok pdf

PAX. Näcken (ljudbok) av Åsa Larsson, Ingela Ko

PAX. Näcken ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation PAX. Näcken den Åsa Larsson

  • Bokens titel: Åsa Larsson
  • Bokförfattare: Åsa Larsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 14 april 2016
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789176511596
  • Tillgängliga filer: naecken_asa-larsson-2.pdf, naecken_asa-larsson-2.epub, naecken_asa-larsson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken PAX. Näcken längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken PAX. Näcken den Åsa Larsson

Sammanfattning av e-boken PAX. Näcken den Åsa Larsson

Det är dags för vårens största bokfest när vi når fram till bok nummer 6 – Näcken, i det unika urban fantasy-eposet ”PAX”! Böckerna som tagit Sverige med storm och som är barnens favoritläsning är skapade av deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, INGELA KORSELL.
Något går väldigt fel när mellanstadiet på Mariefreds skola har temadag ute på Mälarens is. Iris påstår att det är Näcken som ligger bakom händelserna, och fast Viggo och Alrik tycker att Iris är den asjobbigaste personen i universum så inser de att hon har rätt. Näcken, ett vattenväsen, som dränker sina offer bara för skojs skull. Samtidigt har det kommit en ny slottsfogde till Gripsholms slott, men det är något skumt med honom. Och vad har hänt med Hej-Henry, som inte är sig själv längre? Alrik och Viggo måste utmana sina djupaste rädslor för att hantera situationen, men räcker det? Dessutom har pojkarnas mamma dykt upp i Mariefred … med värsta överraskningen!

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Redan kultförklarade ”PAX”-serien befäster sin plats på den litterära himlen och fortsätter sitt segertåg genom världen.

Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran och Gasten är de första delarna i serien som totalt ska bli tio böcker. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom ”PAX” på: http://www.bonniercarlsen.se/pax

Illustratör: Henrik Jonsson

Ladda ner PAX. Näcken en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok PAX. Näcken är 75 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner PAX. Näcken en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

PAX. Näcken pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken PAX. Näcken.

PAX. Näcken (ljudbok) av Åsa Larsson, Ingela Ko!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: PAX. Näcken pdf, ladda ner PAX. Näcken pdf, ladda ner en PAX. Näcken ebok pdf, PAX. Näcken bok i pdf-format, gratis PAX. Näcken bok att ladda ner, fri PAX. Näcken bok i pdf-format, PAX. Näcken boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken PAX. Näcken pdf? Hur laddar jag ner en PAX. Näcken bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner PAX. Näcken gratis? Hur laddar jag ner en PAX. Näcken bok gratis? ladda ner PAX. Näcken epub, ladda ner en PAX. Näcken ebok epub, PAX. Näcken bok i epub-format, fri PAX. Näcken bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken PAX. Näcken epub? Hur laddar jag ner en PAX. Näcken bok i epub-format? PAX. Näcken mobi, ladda ner PAX. Näcken mobi, ladda ner en PAX. Näcken ebok mobi, PAX. Näcken bok i mobi-format, gratis PAX. Näcken bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken PAX. Näcken mobi? Hur laddar jag ner en PAX. Näcken bok i mobilformat? Var att ladda ner PAX. Näcken den Åsa Larsson fri? Hur man laddar ner en PAX. Näcken den Åsa Larsson ebok gratis?

Leave a Reply