Person och avtal ladda ner epub-bok

Person och avtal (e-bok) av Per Henning Grauers

Person och avtal ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Person och avtal den Per Henning Grauers

  • Bokens titel: Per Henning Grauers
  • Bokförfattare: Per Henning Grauers
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Liber AB
  • Genre böcker: Juridik
  • ISBN: 9789147129805
  • Tillgängliga filer: person-och-avtal_per-henning-grauers.pdf, person-och-avtal_per-henning-grauers.epub, person-och-avtal_per-henning-grauers.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Person och avtal längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Person och avtal den Per Henning Grauers

Sammanfattning av e-boken Person och avtal den Per Henning Grauers

I denna bok ges en klar och koncis beskrivning av två grundläggande civilrättsliga rättsområden, nämligen personrätten och avtalsrätten. De båda områdena hänger samman genom att personrätten anger förutsättningarna för att en person ska kunna rättshandla överhuvud taget. Bokens tonvikt ligger dock på den avtalsrättsliga delen.
Den personrättsliga delen tar upp grundbegrepp såsom fysiska och juridiska personers rättskapacitet samt innebörden av rättslig handlingsförmåga. Den avtalsrättsliga delen behandlar frågor kring olika avtalstyper och hur avtal sluts enligt avtalslagens system. Distansavtals-lagens särreglering uppmärksammas liksom avtal som berör rättssubjekt i olika stater. Avslutningsvis finns en lista med ordförklaringar samt en bilaga med lagtext som gör det möjligt att läsa boken utan tillgång till särskild lagtextsamling.

Det som skiljer denna bok från många andra juridikböcker är att den inte kräver förkunskaper eller någon erfarenhet av juridisk text. Boken kan därför med fördel användas vid olika typer av juridisk grundutbildning inom universitet, högskolor och andra utbildningsinstitut samt inom bank- och finansutbildningar.

I denna nya upplaga har en omfattande översyn och komplettering gjorts, bl.a. har varje kapitel försetts med några diskussionsfrågor.

Per Henning Grauers är universitetslektor i juridik med inriktning mot fastighetsvetenskap. Han är verksam inom fastighetsmäklar- och fastighetsföretagarutbildningarna vid Malmö högskola.

Ladda ner Person och avtal en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Person och avtal är 225 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Person och avtal en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Person och avtal pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Person och avtal.

Person och avtal (e-bok) av Per Henning Grauers!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Person och avtal pdf, ladda ner Person och avtal pdf, ladda ner en Person och avtal ebok pdf, Person och avtal bok i pdf-format, gratis Person och avtal bok att ladda ner, fri Person och avtal bok i pdf-format, Person och avtal boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Person och avtal pdf? Hur laddar jag ner en Person och avtal bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Person och avtal gratis? Hur laddar jag ner en Person och avtal bok gratis? ladda ner Person och avtal epub, ladda ner en Person och avtal ebok epub, Person och avtal bok i epub-format, fri Person och avtal bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Person och avtal epub? Hur laddar jag ner en Person och avtal bok i epub-format? Person och avtal mobi, ladda ner Person och avtal mobi, ladda ner en Person och avtal ebok mobi, Person och avtal bok i mobi-format, gratis Person och avtal bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Person och avtal mobi? Hur laddar jag ner en Person och avtal bok i mobilformat? Var att ladda ner Person och avtal den Per Henning Grauers fri? Hur man laddar ner en Person och avtal den Per Henning Grauers ebok gratis?

Leave a Reply