Pervers? : Om sex utöver det vanliga ladda ner boken mobi

Pervers? : Om sex utöver det vanliga (e-bok) av

Pervers? : Om sex utöver det vanliga ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Pervers? : Om sex utöver det vanliga den Anna Bäsén

  • Bokens titel: Anna Bäsén
  • Bokförfattare: Anna Bäsén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 juli 2012
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789137139333
  • Tillgängliga filer: pervers-om-sex-utover-det-vanliga_anna-basen.pdf, pervers-om-sex-utover-det-vanliga_anna-basen.epub, pervers-om-sex-utover-det-vanliga_anna-basen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga den Anna Bäsén

Sammanfattning av e-boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga den Anna Bäsén

Annika, 47, tänder på att klä sig i korta jeanskjolar och högklackade skor. Men egentligen är Annika en heterosexuell man som heter Krister, har fru, två barn och ett välavlönat jobb. Så fort Krister får en möjlighet smyger han ut på gatorna i sina kvinnokläder – utan att hans familj får veta något. Petra, 32, arbetar i sjukvården. Hon tänder på gummi och att på fritiden slå undergivna män. Hon lägger ned mycket omsorg på att sy sina egna gummikläder och är en mycket efterfrågad dominatris. Björn, 45, är grävmaskinist och en engagerad lokalpolitiker. Han har just avslutat ett femårigt fängelsestraff på grund av sexualbrott mot två sjuåriga pojkar. Ända sedan tonåren har Björn känt sig mer sexuellt dragen till småpojkar än till kvinnor eller män i sin egen ålder. Annika, Petra och Björn är inte så ovanliga som man kan tro. Hundratusentals svenskar tänder sexuellt på sådant som man inte gärna pratar om vid fikabordet på jobbet, eller ens nämner för sin familj. I vardagligt tal kallas detta fortfarande för perversioner, även om forskare hellre talar om sexuella avvikelser. Inslag av avvikande sexualitet finns även i vardagen. Upp till 15 % av befolkningen uppger att de blivit sexuellt upphetsade av att använda föremål som skor under sexuell aktivitet. Och inom media och kulturvärlden flörtar man med den avvikande sexualitetens attribut.
Samtidigt som känslorna och åsikterna är starka är okunskapen om avvikande sexualitet stor. Attityder och åsikter utgår oftast från en idealiserad kärnfamiljsnorm. Myter och vanföreställningar frodas. Att blottare alltid är harmlösa och att pedofili beror på brist på vanligt vuxensex är bara ett par exempel på felaktiga föreställningar. Sexualiteten är en stark kraft – också för personer med en avvikande sexualitet. I boken kommer människor med sådan sexualitet till tals och här redogörs för dagens kunskapsläge. Här diskuterars gränsen mellan när sexualiteten är en god och livsbejakande kraft och när den blir skadlig för personen själv eller andra. Boken vill uppmuntra läsaren till reflektioner kring sin egen sexualitet och samhällets normer.
“Att läsa “Pervers?” är ibland lika kittlande som att läsa de Sade eller Bataille – och lika förvånande. (…) Männi­skans uppfinningsrikedom är outtömlig.”DN
“Även de mest säregna exemplen på mänsklig sexualitet i Pervers? är rörande igenkännbart. Pervers? är en välordnad uppslagsbok över det aparta, med självmedvetna vittnesmål, definitioner, forskningslägen, samhällssyn, förklaringar och eventuell bot.”Aftonbladet
“Betyg 4 av 5. En bok som absolut behövs, kommer reta många och provocera många men också sprida väldigt mycket glädje”Magnus Utvik i Gomorron Sverige, SVT
“En stor insats”Malena Ivarsson i ExpressenAnna Bäsén har arbetat i sjukvården under större delen av 90-talet. Sedan fem år är hon journalist och har bland annat varit verksam på Dagens Medicin. Idag är hon medicinreporter på Expressen. Hon debuterade medVem ska ta hand om mamma? Min dagbok inifrån äldrevården. Niklas Långström är läkare, barn och ungdomspsykiatriker och docent i barn- och ungdomspsykiatri vid Centrum för våldsprevention, Karolinska Institutet i Stockholm. Niklas Långström är en erfaren och engagerad utbildare och forskar idag på sambanden mellan kriminalitet och psykisk störning.

Omslagsformgivare: Lisa Flodin

Ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Pervers? : Om sex utöver det vanliga är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Pervers? : Om sex utöver det vanliga pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga.

Pervers? : Om sex utöver det vanliga (e-bok) av!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Pervers? : Om sex utöver det vanliga pdf, ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga pdf, ladda ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga ebok pdf, Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i pdf-format, gratis Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok att ladda ner, fri Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i pdf-format, Pervers? : Om sex utöver det vanliga boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga pdf? Hur laddar jag ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga gratis? Hur laddar jag ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok gratis? ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga epub, ladda ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga ebok epub, Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i epub-format, fri Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga epub? Hur laddar jag ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i epub-format? Pervers? : Om sex utöver det vanliga mobi, ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga mobi, ladda ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga ebok mobi, Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i mobi-format, gratis Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Pervers? : Om sex utöver det vanliga mobi? Hur laddar jag ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga bok i mobilformat? Var att ladda ner Pervers? : Om sex utöver det vanliga den Anna Bäsén fri? Hur man laddar ner en Pervers? : Om sex utöver det vanliga den Anna Bäsén ebok gratis?

Leave a Reply