Playground ladda ner ebok pdf, epub, mobi

Playground (e-bok) av Lars Kepler

Playground ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Playground den Lars Kepler

  • Bokens titel: Lars Kepler
  • Bokförfattare: Lars Kepler
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 oktober 2015
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789100155292
  • Tillgängliga filer: playground_lars-kepler.pdf, playground_lars-kepler.epub, playground_lars-kepler.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Playground längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Playground den Lars Kepler

Sammanfattning av e-boken Playground den Lars Kepler

Playground – en annan sida av Lars Kepler.

Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten.
    Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans med sin femårige son hamnar hon i en bilolycka. På sjukhuset upptäcker läkarna en blödning från sonens kranskärl. För att kunna operera honom måste de stanna hans hjärta.
    Ingen kan svara på om de många vittnesmålen från tillfälligt döda bara beror på att hjärnan reagerar panikartat på syrebristen som uppstår när hjärtat står stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet på egen hand om hamnstaden finns på riktigt.
    Den andra sidan är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen – playground.

Omslagsformgivare: Kalle Mattsson

Ladda ner Playground en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Playground är 75 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Playground en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Playground pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Playground.

Playground (e-bok) av Lars Kepler!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Playground pdf, ladda ner Playground pdf, ladda ner en Playground ebok pdf, Playground bok i pdf-format, gratis Playground bok att ladda ner, fri Playground bok i pdf-format, Playground boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Playground pdf? Hur laddar jag ner en Playground bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Playground gratis? Hur laddar jag ner en Playground bok gratis? ladda ner Playground epub, ladda ner en Playground ebok epub, Playground bok i epub-format, fri Playground bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Playground epub? Hur laddar jag ner en Playground bok i epub-format? Playground mobi, ladda ner Playground mobi, ladda ner en Playground ebok mobi, Playground bok i mobi-format, gratis Playground bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Playground mobi? Hur laddar jag ner en Playground bok i mobilformat? Var att ladda ner Playground den Lars Kepler fri? Hur man laddar ner en Playground den Lars Kepler ebok gratis?

Leave a Reply