Pojken i plastpåsen ladda ner pdf-bok

Pojken i plastpåsen (e-bok) av Bernt Jakob Oksn

Pojken i plastpåsen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Pojken i plastpåsen den Bernt Jakob Oksnes

  • Bokens titel: Bernt Jakob Oksnes
  • Bokförfattare: Bernt Jakob Oksnes
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 juli 2018
  • Genre böcker: Noveller
  • ISBN: 9788726034578
  • Tillgängliga filer: pojken-i-plastpasen_bernt-jakob-oksnes-2.pdf, pojken-i-plastpasen_bernt-jakob-oksnes-2.epub, pojken-i-plastpasen_bernt-jakob-oksnes-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Pojken i plastpåsen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Pojken i plastpåsen den Bernt Jakob Oksnes

Sammanfattning av e-boken Pojken i plastpåsen den Bernt Jakob Oksnes

En höstdag hör Tor Schou Nilsen ett litet gny från en buske på Vestre Aker kyrkogård i Oslo. Tor tror först han hört fel, men tittar i alla fall i den frostnupna busken. Ljudet kommer från en plastpåse. Det låter som om det ligger några kattungar i den. Tor öppnar påsen och ser till sin fasa att det är en naken baby. Det är kallt och den lille är alldeles blåfrusen. Tor inser att det är fråga om liv och död och rusar iväg efter hjälp.

Polisen sänder ut en efterlysning. Men man får inget svar. Polisens tekniker hittar däremot en blodig lapp i plastpåsen – är det något skrivet på den?

Dagen efter är morgontidningarna fyllda av uppgifter om hittebarnet och löpsedlarna skriker ut om “BABYFYNDET PÅ KYRKOGÅRDEN”.

23 år senare ger sig ett reportageteam ut för att ta reda på vad som hände med babyn. Handlade det om ett mordförsök? Och vem var pojken? Var kom han ifrån? Var fanns mamman? Och pappan? Frågorna är många.

Följ med i sökandet efter “Pojken i plastpåsen”!

Text, idea and research: Bernt Jakob Oksnes

Ladda ner Pojken i plastpåsen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Pojken i plastpåsen är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Pojken i plastpåsen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Pojken i plastpåsen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Pojken i plastpåsen.

Pojken i plastpåsen (e-bok) av Bernt Jakob Oksn!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Pojken i plastpåsen pdf, ladda ner Pojken i plastpåsen pdf, ladda ner en Pojken i plastpåsen ebok pdf, Pojken i plastpåsen bok i pdf-format, gratis Pojken i plastpåsen bok att ladda ner, fri Pojken i plastpåsen bok i pdf-format, Pojken i plastpåsen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Pojken i plastpåsen pdf? Hur laddar jag ner en Pojken i plastpåsen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Pojken i plastpåsen gratis? Hur laddar jag ner en Pojken i plastpåsen bok gratis? ladda ner Pojken i plastpåsen epub, ladda ner en Pojken i plastpåsen ebok epub, Pojken i plastpåsen bok i epub-format, fri Pojken i plastpåsen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Pojken i plastpåsen epub? Hur laddar jag ner en Pojken i plastpåsen bok i epub-format? Pojken i plastpåsen mobi, ladda ner Pojken i plastpåsen mobi, ladda ner en Pojken i plastpåsen ebok mobi, Pojken i plastpåsen bok i mobi-format, gratis Pojken i plastpåsen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Pojken i plastpåsen mobi? Hur laddar jag ner en Pojken i plastpåsen bok i mobilformat? Var att ladda ner Pojken i plastpåsen den Bernt Jakob Oksnes fri? Hur man laddar ner en Pojken i plastpåsen den Bernt Jakob Oksnes ebok gratis?

Leave a Reply