Prästinnans strand boken pdf

Prästinnans strand (ljudbok) av Anna Ihrén

Prästinnans strand ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Prästinnans strand den Anna Ihrén

  • Bokens titel: Anna Ihrén
  • Bokförfattare: Anna Ihrén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 september 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789188321381
  • Tillgängliga filer: praestinnans-strand_anna-ihren-2.pdf, praestinnans-strand_anna-ihren-2.epub, praestinnans-strand_anna-ihren-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Prästinnans strand längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Prästinnans strand den Anna Ihrén

Sammanfattning av e-boken Prästinnans strand den Anna Ihrén

Efter succén med Smögenserien kommer nu deckarförfattaren Anna Ihrén med den nya internationella serien – Morden vid havet.

Stella York kallas ner till Albufeira i Portugal för att utreda det mystiska mordet på den svenske prästens hustru. Paula hittas död under en liten fiskebåt vid strandruinen mitt i den gamla staden. Längs Algarvekusten saknas Stellas kompetens som expert inom Modus operandi. Hennes uppdrag blir att analysera brottsplatsen och obduktionsprotokollet för att genom sin erfarenhet och unika metoder hitta mördaren.

Men hennes chef på Stockholmspolisen, Nick Ernekow, sliter sitt hår. Stella är gränslös och tar ingen hänsyn till varken de sörjande eller de som driver utredningen lokalt på polisstationen i Albufeira. Hur ska Nick få del av Stellas resultat utan att hon saboterar polisrelationerna mellan Sverige och Portugal för alltid?

Vid sin sida har Stella den unge Jac. En dag för några år sedan hittade hon honom hemlös på Stortorget i Gamla Stan i Stockholm och lät honom flytta in. Konstigt nog blir Jac alltmer den som får Stellas liv att hålla ihop. För det är något med Stella. Något i hennes förflutna som inte verkar vara helt som det ska. Samtidigt som Jac försöker ta reda på vad som hänt Stella så har han också aningar om att även Paulas förflutna är mörkare än den vackra bild som målas upp runt henne i samband med mordutredningen.

Prästinnans strand är en spännande deckare med vackra vyer, relationer och mörka hemligheter som någon är beredd att göra vad som helst för att dölja!

Ladda ner Prästinnans strand en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Prästinnans strand är 139 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Prästinnans strand en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Prästinnans strand pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Prästinnans strand.

Prästinnans strand (ljudbok) av Anna Ihrén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Prästinnans strand pdf, ladda ner Prästinnans strand pdf, ladda ner en Prästinnans strand ebok pdf, Prästinnans strand bok i pdf-format, gratis Prästinnans strand bok att ladda ner, fri Prästinnans strand bok i pdf-format, Prästinnans strand boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Prästinnans strand pdf? Hur laddar jag ner en Prästinnans strand bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Prästinnans strand gratis? Hur laddar jag ner en Prästinnans strand bok gratis? ladda ner Prästinnans strand epub, ladda ner en Prästinnans strand ebok epub, Prästinnans strand bok i epub-format, fri Prästinnans strand bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Prästinnans strand epub? Hur laddar jag ner en Prästinnans strand bok i epub-format? Prästinnans strand mobi, ladda ner Prästinnans strand mobi, ladda ner en Prästinnans strand ebok mobi, Prästinnans strand bok i mobi-format, gratis Prästinnans strand bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Prästinnans strand mobi? Hur laddar jag ner en Prästinnans strand bok i mobilformat? Var att ladda ner Prästinnans strand den Anna Ihrén fri? Hur man laddar ner en Prästinnans strand den Anna Ihrén ebok gratis?

Leave a Reply