Prästmordet boken pdf

Prästmordet (ljudbok) av Lena Lilleste

Prästmordet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Prästmordet den Lena Lilleste

  • Bokens titel: Lena Lilleste
  • Bokförfattare: Lena Lilleste
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 augusti 2018
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789129715446
  • Tillgängliga filer: praestmordet_lena-lilleste.pdf, praestmordet_lena-lilleste.epub, praestmordet_lena-lilleste.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Prästmordet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Prästmordet den Lena Lilleste

Sammanfattning av e-boken Prästmordet den Lena Lilleste

Tommys mamma gifter sig med Fredrik och bröllopsmiddagen äger rum på Thorslottet, där gästerna också sover över. Under natten blir Mozarts ansikte, en värdefull staty, stulen. Tommy och Flisen misstänker Fridas kille Torbjörn, som de sett smyga omkring under natten, men säger ingenting.

När Tommys mamma och Fredrik sedan åker på bröllopsresa får Tommy bo hos Flisen. De deltar i SommarBollen, ett fotbollsläger som drivs av prästen Malte. Han vigde Tommys mamma och Fredrik och är barndomsvän med Torbjörn. De berättar för Malte att de misstänker Torbjörn för stölden av Mozarts ansikte, och Malte säger att han ska prata med Torbjörn.

Dagen efter kommer inte Malte till träningen, och när Tommy och Flisen åker till prästgården för att se vad som hänt hittar de honom mördad – ihjälslagen med Mozarts ansikte, som ligger bredvid Maltes döda kropp. Tommy och Flisen bestämmer sig för att ta reda på vad som har hänt, inte minst för Maltes rullstolsbundna fru Barbros skull.

Det är action från första sidan och spänningen hålls på hög nivå boken igenom. En lättläst berättelse som väver samman vardagsproblem och deckarintrig.

Ladda ner Prästmordet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Prästmordet är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Prästmordet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Prästmordet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Prästmordet.

Prästmordet (ljudbok) av Lena Lilleste!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Prästmordet pdf, ladda ner Prästmordet pdf, ladda ner en Prästmordet ebok pdf, Prästmordet bok i pdf-format, gratis Prästmordet bok att ladda ner, fri Prästmordet bok i pdf-format, Prästmordet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Prästmordet pdf? Hur laddar jag ner en Prästmordet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Prästmordet gratis? Hur laddar jag ner en Prästmordet bok gratis? ladda ner Prästmordet epub, ladda ner en Prästmordet ebok epub, Prästmordet bok i epub-format, fri Prästmordet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Prästmordet epub? Hur laddar jag ner en Prästmordet bok i epub-format? Prästmordet mobi, ladda ner Prästmordet mobi, ladda ner en Prästmordet ebok mobi, Prästmordet bok i mobi-format, gratis Prästmordet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Prästmordet mobi? Hur laddar jag ner en Prästmordet bok i mobilformat? Var att ladda ner Prästmordet den Lena Lilleste fri? Hur man laddar ner en Prästmordet den Lena Lilleste ebok gratis?

Leave a Reply