Rebeccas blod ebok pdf

Rebeccas blod (ljudbok) av Bodil Mårtensson

Rebeccas blod ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Rebeccas blod den Bodil Mårtensson

  • Bokens titel: Bodil Mårtensson
  • Bokförfattare: Bodil Mårtensson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 september 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789178291403
  • Tillgängliga filer: rebeccas-blod_bodil-martensson-3.pdf, rebeccas-blod_bodil-martensson-3.epub, rebeccas-blod_bodil-martensson-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Rebeccas blod längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Rebeccas blod den Bodil Mårtensson

Sammanfattning av e-boken Rebeccas blod den Bodil Mårtensson

Nu i ny remastrad version!

På väg ner i hamnen för att ta sitt liv råkade David Lehman passera Kvinnoborgen, ett skyddsboende för kvinnor i en kringbyggd gammal skånegård. Gården låg i mörker, så när en pickup körde upp blev han skrämd av strålkastarna och tog skydd i ett buskage. Dramat han bevittnade och motvilligt drogs in i skulle förändra hans liv.

Det var föreståndaren för Kvinnoborgen, Viola Malmborg, som anmälde försvinnandet av sin kollega, Rebecca Ernfridsson. Joakim Hill och hans kollegor vid polisen i Helsingborg insåg allvaret i situationen, och sökandet började. Men, rörde det sig om kidnappning… eller mord? Hill hade inte mycket att gå efter, frånsett att Viola föreföll misstänkt ivrig att tala direkt till media. Litade hon inte på polisen, eller låg något annat bakom? För Hill var det viktigt att snabbt förstå vad som pågick. Det kunde handla om timmar…

Under tiden fann sig David Lehman inlåst på en vind ovanför den kidnappade. Allting handlade inte bara om honom nu, utan om Rebeccas chans att överleva. Han hade redan bevittnat mer än han ville. Och svurit på att han aldrig ville se Rebeccas blod flyta – inte en gång till!

Bodil Mårtensson har akademisk bakgrund från Lunds universitet, i bland annat konstvetenskap. Hon började redan som ung teckna och måla. Men väl bosatt och förälskad i Helsingborg drabbades hon av inspiration i duschen en morgon, besökt där av Joakim Hill som menade att hon måste skriva hans berättelse. Den första boken i serien nominerades till Polonipriset. Denna roman är en fristående uppföljare till Brottskod 09.

“En upprörande roman, med mycket bra skildring av den starkes förakt för den svage” – Ingalill Magnusson BTJ

“Otrolig spänning – allra högsta klassen i genren!” – Göran Engström Smålands-Tidningen

“En väl genomtänkt, dramatisk och spännande berättelse …” – Emma Tornborg SDS

“En författare jag håller högt sedan länge – detta är en utmärkt spännande bok” – Jean Bolinder Skånska Dagbladet

Ladda ner Rebeccas blod en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Rebeccas blod är 139 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Rebeccas blod en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Rebeccas blod pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Rebeccas blod.

Rebeccas blod (ljudbok) av Bodil Mårtensson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Rebeccas blod pdf, ladda ner Rebeccas blod pdf, ladda ner en Rebeccas blod ebok pdf, Rebeccas blod bok i pdf-format, gratis Rebeccas blod bok att ladda ner, fri Rebeccas blod bok i pdf-format, Rebeccas blod boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Rebeccas blod pdf? Hur laddar jag ner en Rebeccas blod bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Rebeccas blod gratis? Hur laddar jag ner en Rebeccas blod bok gratis? ladda ner Rebeccas blod epub, ladda ner en Rebeccas blod ebok epub, Rebeccas blod bok i epub-format, fri Rebeccas blod bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Rebeccas blod epub? Hur laddar jag ner en Rebeccas blod bok i epub-format? Rebeccas blod mobi, ladda ner Rebeccas blod mobi, ladda ner en Rebeccas blod ebok mobi, Rebeccas blod bok i mobi-format, gratis Rebeccas blod bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Rebeccas blod mobi? Hur laddar jag ner en Rebeccas blod bok i mobilformat? Var att ladda ner Rebeccas blod den Bodil Mårtensson fri? Hur man laddar ner en Rebeccas blod den Bodil Mårtensson ebok gratis?

Leave a Reply