Riddaren av de sju konungarikena ladda ner

Riddaren av de sju konungarikena (ljudbok) av G

Riddaren av de sju konungarikena ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Riddaren av de sju konungarikena den George R. R. Martin

  • Bokens titel: George R. R. Martin
  • Bokförfattare: George R. R. Martin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 april 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789178272495
  • Tillgängliga filer: riddaren-av-de-sju-konungarikena_george-r-r-martin-2.pdf, riddaren-av-de-sju-konungarikena_george-r-r-martin-2.epub, riddaren-av-de-sju-konungarikena_george-r-r-martin-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Riddaren av de sju konungarikena längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Riddaren av de sju konungarikena den George R. R. Martin

Sammanfattning av e-boken Riddaren av de sju konungarikena den George R. R. Martin

Tiden är 90 år före ”Kampen om järntronen”, första boken i Sagan om is och eld, och än sitter huset Targaryen på järntronen, Aerys I Targaryen är kung och lord Brynden Flod, som är oäkta son till Aegon IV, är hans hand. Ett visst lugn råder i de sju konungarikena efter striden vid Rödgräsfältet och Daemon Svartfyrs misslyckade uppror. Men kampen har bara börjat mellan oäkta och äkta söner inom drakens dynasti. Den sjuttonårige Dunk är ser Arlans väpnare. Dunk är över två meter lång, bredaxlad och stark, men inte så begåvad å huvudets vägnar. Han härstammar från Loppsänkan och kan inte läsa och skriva. Dock har ser Arlan lärt honom vapenkonst och höviskt uppträdande samt dubbat honom till riddare. När ser Arlan dör får Dunk ta över hans hästar, ringbrynja, långsvärd, dolk och sköld samt lite silverpengar. Dunk kallar sig ser Duncan den store och bege sig till Askvadet för att delta i en tornering. På ett värdshus stöter Dunk på en pojke med rakat huvud och violblå ögon, åtta nio år gammal, som absolut vill bli hans väpnare. Till en början är Dunk ointresserad men pojken gör sig nyttig och till slut faller Dunk till föga. Pojken som kallar sig Egg är inte den simpla värdshuspojke som Dunk först trodde utan han är klipsk, har bildning och en ingående kännedom om de olika adelshusen. När Dunk av en slump hamnar i konflikt med prinsarna av huset Targaryen, visar sig Egg vara en oumbärlig vapendragare. I tre kortromaner får vi följa Dunks och Eggs äventyr i de sju konungarikena.

Översättare: Louise Thulin,
Omslagsformgivare: Anders Timrén

Ladda ner Riddaren av de sju konungarikena en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Riddaren av de sju konungarikena är 125 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Riddaren av de sju konungarikena en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Riddaren av de sju konungarikena pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Riddaren av de sju konungarikena.

Riddaren av de sju konungarikena (ljudbok) av G!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Riddaren av de sju konungarikena pdf, ladda ner Riddaren av de sju konungarikena pdf, ladda ner en Riddaren av de sju konungarikena ebok pdf, Riddaren av de sju konungarikena bok i pdf-format, gratis Riddaren av de sju konungarikena bok att ladda ner, fri Riddaren av de sju konungarikena bok i pdf-format, Riddaren av de sju konungarikena boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Riddaren av de sju konungarikena pdf? Hur laddar jag ner en Riddaren av de sju konungarikena bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Riddaren av de sju konungarikena gratis? Hur laddar jag ner en Riddaren av de sju konungarikena bok gratis? ladda ner Riddaren av de sju konungarikena epub, ladda ner en Riddaren av de sju konungarikena ebok epub, Riddaren av de sju konungarikena bok i epub-format, fri Riddaren av de sju konungarikena bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Riddaren av de sju konungarikena epub? Hur laddar jag ner en Riddaren av de sju konungarikena bok i epub-format? Riddaren av de sju konungarikena mobi, ladda ner Riddaren av de sju konungarikena mobi, ladda ner en Riddaren av de sju konungarikena ebok mobi, Riddaren av de sju konungarikena bok i mobi-format, gratis Riddaren av de sju konungarikena bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Riddaren av de sju konungarikena mobi? Hur laddar jag ner en Riddaren av de sju konungarikena bok i mobilformat? Var att ladda ner Riddaren av de sju konungarikena den George R. R. Martin fri? Hur man laddar ner en Riddaren av de sju konungarikena den George R. R. Martin ebok gratis?

Leave a Reply