Röd måne bok online

Röd måne (ljudbok) av Elisabet Nemert

Röd måne ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Röd måne den Elisabet Nemert

  • Bokens titel: Elisabet Nemert
  • Bokförfattare: Elisabet Nemert
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 april 2013
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789174831399
  • Tillgängliga filer: rod-mane_elisabet-nemert-2.pdf, rod-mane_elisabet-nemert-2.epub, rod-mane_elisabet-nemert-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Röd måne längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Röd måne den Elisabet Nemert

Sammanfattning av e-boken Röd måne den Elisabet Nemert

Häxprocesser, kärlek och maktkamp i 1600-talets Sverige

Månen lyser flammande röd den frostiga höstnatt i nådens år 1626 när läkekvinnan Ingrid Ingemarsdotter rider mot sitt hem, gården Näs nära Skokloster i Uppland. Röd måne är ett djävulstecken, ett lockrop från den onde själv som då kallar de sina till sig. När månen är röd håller man sig inomhus om man är rädd om sin själs salighet.

Plötsligt bryts tystnaden av ett spädbarns hjärtslitande gråt och vid vägkanten hittar Ingrid ett övergivet nyfött flickebarn. Flickan döps till Indra och växer upp hos Ingrid, som skänker henne all sin kunskap om växternas läkande förmåga. Men Indra har också begåvats med läkande händer, en förmåga som måste hållas hemlig. Den som har kraft att läka sjukdom har också kraft att framkalla det som är ont. Och straffet för trolldom är döden.

När häxbålen tänds över landet drar en klappjakt igång som tvingar Indra på flykt. I Röd måne får vi följa Indra och hennes kamp för de mest utsatta i det av krig och umbäranden drabbade Sverige. I Europa rasar trettioåriga kriget och Gustav II Adolf har fallit i slaget vid Lützen 1632. Den unga Kristina, jämnårig med Indra, är nu Sveriges drottning och ödet kommer att föra samman dessa båda kvinnor och för alltid förändra Indras liv.

Ladda ner Röd måne en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Röd måne är 159 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Röd måne en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Röd måne pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Röd måne.

Röd måne (ljudbok) av Elisabet Nemert!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Röd måne pdf, ladda ner Röd måne pdf, ladda ner en Röd måne ebok pdf, Röd måne bok i pdf-format, gratis Röd måne bok att ladda ner, fri Röd måne bok i pdf-format, Röd måne boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Röd måne pdf? Hur laddar jag ner en Röd måne bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Röd måne gratis? Hur laddar jag ner en Röd måne bok gratis? ladda ner Röd måne epub, ladda ner en Röd måne ebok epub, Röd måne bok i epub-format, fri Röd måne bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Röd måne epub? Hur laddar jag ner en Röd måne bok i epub-format? Röd måne mobi, ladda ner Röd måne mobi, ladda ner en Röd måne ebok mobi, Röd måne bok i mobi-format, gratis Röd måne bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Röd måne mobi? Hur laddar jag ner en Röd måne bok i mobilformat? Var att ladda ner Röd måne den Elisabet Nemert fri? Hur man laddar ner en Röd måne den Elisabet Nemert ebok gratis?

Leave a Reply