Roten till det goda ladda ner boken pdf, epub, mobi

Roten till det goda (e-bok) av Miika Nousiainen

Roten till det goda ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Roten till det goda den Miika Nousiainen

  • Bokens titel: Miika Nousiainen
  • Bokförfattare: Miika Nousiainen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 20 april 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789173378628
  • Tillgängliga filer: roten-till-det-goda_miika-nousiainen-2.pdf, roten-till-det-goda_miika-nousiainen-2.epub, roten-till-det-goda_miika-nousiainen-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Roten till det goda längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Roten till det goda den Miika Nousiainen

Sammanfattning av e-boken Roten till det goda den Miika Nousiainen

Pekka Kirnuvaara, en medelålderns copywriter, minns inte mycket av sin far. Fadern gick ut för att handla en dag när Pekka var barn och kom aldrig tillbaka. Flera år senare, när Pekka ligger i en tandläkarstol och genomför en rotfyllning, möter han oväntat sin tidigare okände bror, Esko.

Esko och Pekka bestämmer sig för att tillsammans leta reda på sin pappa som de nästan inte vet någonting om. Sökandet tar dem ut i världen, från Finland ända bort till Australien med stopp på vägen i såväl Södertälje som Thailand.

Roten till det goda är en varm, fartfylld och tragikomisk roman om ursprung, identietet och tandvärk. Detta är Miika Nouisianens tredje roman på svenska, han har tidigare skrivit Hallonbåtsflyktingen och I långa loppet.

Ladda ner Roten till det goda en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Roten till det goda är 129 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Roten till det goda en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Roten till det goda pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Roten till det goda.

Roten till det goda (e-bok) av Miika Nousiainen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Roten till det goda pdf, ladda ner Roten till det goda pdf, ladda ner en Roten till det goda ebok pdf, Roten till det goda bok i pdf-format, gratis Roten till det goda bok att ladda ner, fri Roten till det goda bok i pdf-format, Roten till det goda boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Roten till det goda pdf? Hur laddar jag ner en Roten till det goda bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Roten till det goda gratis? Hur laddar jag ner en Roten till det goda bok gratis? ladda ner Roten till det goda epub, ladda ner en Roten till det goda ebok epub, Roten till det goda bok i epub-format, fri Roten till det goda bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Roten till det goda epub? Hur laddar jag ner en Roten till det goda bok i epub-format? Roten till det goda mobi, ladda ner Roten till det goda mobi, ladda ner en Roten till det goda ebok mobi, Roten till det goda bok i mobi-format, gratis Roten till det goda bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Roten till det goda mobi? Hur laddar jag ner en Roten till det goda bok i mobilformat? Var att ladda ner Roten till det goda den Miika Nousiainen fri? Hur man laddar ner en Roten till det goda den Miika Nousiainen ebok gratis?

Leave a Reply