Rötmånad boken online

Rötmånad (ljudbok) av Story Tailors

Rötmånad ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Rötmånad den Story Tailors

  • Bokens titel: Story Tailors
  • Bokförfattare: Story Tailors
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 augusti 2018
  • Genre böcker: Science Fiction
  • ISBN: 9789198448641
  • Tillgängliga filer: roetmanad_story-tailors.pdf, roetmanad_story-tailors.epub, roetmanad_story-tailors.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Rötmånad längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Rötmånad den Story Tailors

Sammanfattning av e-boken Rötmånad den Story Tailors

Stockholm hukar under solen. Det är den hetaste sommaren på flera decennier och i en ateljé på Torsgatan står Nina och svettas. Hon målar porträtt av kända personer, men när den tredje modellen på kort tid dör, går det inte längre att bortförklara som en slump. Nina är rädd och känner på sig att det här bara är början. Hon har ingen aning om hur rätt hon har. Det är rötmånad, och då kan det hända ohyggliga saker. 

Storytailors™ producerar berättelser för ljudböcker, från idé till inspelat material. Novellserien Stockholm Urban Fantasy utspelar sig i skuggan av Eken, i gränslandet mellan ljus och mörker, mellan det uppenbara och det vi inte alltid vill se. Rötmånad är den andra novellen i serien, utgiven i samarbete med Kreagrafen. Uppläsare, AC Collin.

Ladda ner Rötmånad en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Rötmånad är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Rötmånad en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Rötmånad pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Rötmånad.

Rötmånad (ljudbok) av Story Tailors!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Rötmånad pdf, ladda ner Rötmånad pdf, ladda ner en Rötmånad ebok pdf, Rötmånad bok i pdf-format, gratis Rötmånad bok att ladda ner, fri Rötmånad bok i pdf-format, Rötmånad boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Rötmånad pdf? Hur laddar jag ner en Rötmånad bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Rötmånad gratis? Hur laddar jag ner en Rötmånad bok gratis? ladda ner Rötmånad epub, ladda ner en Rötmånad ebok epub, Rötmånad bok i epub-format, fri Rötmånad bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Rötmånad epub? Hur laddar jag ner en Rötmånad bok i epub-format? Rötmånad mobi, ladda ner Rötmånad mobi, ladda ner en Rötmånad ebok mobi, Rötmånad bok i mobi-format, gratis Rötmånad bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Rötmånad mobi? Hur laddar jag ner en Rötmånad bok i mobilformat? Var att ladda ner Rötmånad den Story Tailors fri? Hur man laddar ner en Rötmånad den Story Tailors ebok gratis?

Leave a Reply