Sällskapet boken online

Sällskapet (ljudbok) av Peter Lillthors

Sällskapet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Sällskapet den Peter Lillthors

  • Bokens titel: Peter Lillthors
  • Bokförfattare: Peter Lillthors
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 mars 2016
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789175236117
  • Tillgängliga filer: saellskapet_peter-lillthors-2.pdf, saellskapet_peter-lillthors-2.epub, saellskapet_peter-lillthors-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Sällskapet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Sällskapet den Peter Lillthors

Sammanfattning av e-boken Sällskapet den Peter Lillthors

Om du fick 400 miljoner kronor för att begå ett brott och var övertygad om att du skulle slippa straffet – skulle du göra det? En katastrof inträffar i Mexikanska golfen. En oljerigg har skakats av en kraftig explosion och flera miljoner liter olja hinner spridas i havet innan läckan tätas. Förödelsen är ett faktum och riggens ägare, företaget WWP, pekas genast ut som skyldiga till tragedin.
Samtidigt i Stockholm kröns juristen Johan Ström till ny medlem av Sällskapet, ett hemligt nätverk som bygger på övertygelsen att alla går att köpa. Johans första uppdrag blir när advokatfirman han jobbar på anlitas av WWP. Men det riktiga uppdraget läggs inte på firman, utan på Sällskapet. Medlemmarna ska se till att oljeriggens ägare inte döms för miljökatastrofen och en stor summa pengar ligger i potten för att säkerställa domen.

Advokaten Peter Lillthors har skrivit Sällskapet – en juridisk thriller i sann John Grisham-stil som kretsar kring maktspel, pengar och begär i en korrumperad värld.

Ladda ner Sällskapet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Sällskapet är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Sällskapet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Sällskapet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Sällskapet.

Sällskapet (ljudbok) av Peter Lillthors!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Sällskapet pdf, ladda ner Sällskapet pdf, ladda ner en Sällskapet ebok pdf, Sällskapet bok i pdf-format, gratis Sällskapet bok att ladda ner, fri Sällskapet bok i pdf-format, Sällskapet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Sällskapet pdf? Hur laddar jag ner en Sällskapet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Sällskapet gratis? Hur laddar jag ner en Sällskapet bok gratis? ladda ner Sällskapet epub, ladda ner en Sällskapet ebok epub, Sällskapet bok i epub-format, fri Sällskapet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Sällskapet epub? Hur laddar jag ner en Sällskapet bok i epub-format? Sällskapet mobi, ladda ner Sällskapet mobi, ladda ner en Sällskapet ebok mobi, Sällskapet bok i mobi-format, gratis Sällskapet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Sällskapet mobi? Hur laddar jag ner en Sällskapet bok i mobilformat? Var att ladda ner Sällskapet den Peter Lillthors fri? Hur man laddar ner en Sällskapet den Peter Lillthors ebok gratis?

Leave a Reply