Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 ladda ner bok epub

Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tum

Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 den Arthur Conan Doyle

  • Bokens titel: Arthur Conan Doyle
  • Bokförfattare: Arthur Conan Doyle
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 25 juli 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789188817822
  • Tillgängliga filer: sherlock-holmes-aeventyret-med-den-avhuggna-tummen-aterutgivning-av-text-fran-1911_arthur-conan-doyle.pdf, sherlock-holmes-aeventyret-med-den-avhuggna-tummen-aterutgivning-av-text-fran-1911_arthur-conan-doyle.epub, sherlock-holmes-aeventyret-med-den-avhuggna-tummen-aterutgivning-av-text-fran-1911_arthur-conan-doyle.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 den Arthur Conan Doyle

Sammanfattning av e-boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 den Arthur Conan Doyle

Läkaren Watson väcks en morgon av ett akut patientbesök. En ung man kommer in med en ombunden hand.  Doktor Watson får en chock när han upptäcker att tummen är helt borta.

Så fort Watson får veta att den unge ingenjören utsatts för ett mordförsök tar han med honom till sin vän Sherlock Holmes.

Det här är början till ”Äventyret med den avhuggna tummen” – ett av mästerdetektivens märkligaste fall.  

Den här texten publicerades ursprungligen år 1911 i novellsamlingen ”Sherlock Holmes äventyr. Andra samlingen” med titeln ”Ingenjörens tumme”.

Författaren A. Conan Doyle (1859–1930) skrev totalt 60 noveller och romaner om mästerdetektiven och hans kollega doktor Watson. Den här berättelsen publicerades för första gången på engelska i mars 1892 med titeln ”The Adventure of the Engineer’s Thumb”.

Översättningen till svenska är gjord av Ellen Ryding (1862–1923).

I den här e-boken publicerar vi originalets text ordagrant och helt utan ändringar, alla namn, uttryck och till och med felstavningar har behållits. Vi har dock kompletterat texten med en ordlista över sådana ord och namn som kan vara svåra att känna till i dag.

Ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911.

Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tum!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 pdf, ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 pdf, ladda ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 ebok pdf, Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i pdf-format, gratis Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok att ladda ner, fri Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i pdf-format, Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 pdf? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 gratis? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok gratis? ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 epub, ladda ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 ebok epub, Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i epub-format, fri Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 epub? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i epub-format? Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 mobi, ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 mobi, ladda ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 ebok mobi, Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i mobi-format, gratis Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 mobi? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 bok i mobilformat? Var att ladda ner Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 den Arthur Conan Doyle fri? Hur man laddar ner en Sherlock Holmes: Äventyret med den avhuggna tummen – Återutgivning av text från 1911 den Arthur Conan Doyle ebok gratis?

Leave a Reply