Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler ladda ner boken gratis

Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld

Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler den Arthur Conan Doyle

  • Bokens titel: Arthur Conan Doyle
  • Bokförfattare: Arthur Conan Doyle
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 december 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789178630769
  • Tillgängliga filer: sherlock-holmes-samling-9-beraettelser-om-guld-och-juveler_arthur-conan-doyle.pdf, sherlock-holmes-samling-9-beraettelser-om-guld-och-juveler_arthur-conan-doyle.epub, sherlock-holmes-samling-9-beraettelser-om-guld-och-juveler_arthur-conan-doyle.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler den Arthur Conan Doyle

Sammanfattning av e-boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler den Arthur Conan Doyle

Han är en av världens mest kända detektiver.
Därför är det inte så konstigt att många av Sherlock Holmes uppdrag gäller dyrbara smycken, försvunna juveler eller stulet guld och silver.
I den här e-boken får du läsa de nio mest spännande berättelserna där mästerdetektiven är på skattjakt.    

Författaren Arthur Conan Doyle (1859–1930) skrev totalt 60 berättelser om den berömde brottsbekämparen. Av dessa var 56 noveller och 4 romaner.
Vi har valt ut 8 noveller och 1 roman där glänsande guld och smäckra smycken har huvudrollen.
I några av historierna så anlitas Sherlock med syftet att utreda en stöld, eller ett brott, med  juveler i centrum. I andra fall är allt mer mystiskt från början.  

Det här är de noveller som ingår i den här e-antologin:
• ”Äventyret i Abbey Grange” (svensk översättning från 1904)
• ”Äventyret med beryllkronan” (svensk översättning från 1893)
• ”Äventyret med den blå karbunkeln” (svensk översättning från 1911)
• ”Äventyret med de rödhårigas förening” (svensk översättning från 1947)
• ”Äventyret med Lady Frances Carfax’ försvinnande” (svensk översättning från 1915)
• ”Äventyret med mazarinstenen” (svensk översättning från 1923)
• ”Äventyret med Musgraves ritual” (svensk översättning från 1893)
• ”Äventyret med de sex Napoleonbysterna” (svensk översättning från 1904)
E-boken avslutas med romanen:
• ”De fyras tecken” (svensk översättning från 1911)

Flera av berättelserna är riktiga klassiker, andra är lite mer okända.
I många av dem visar Sherlock prov på sin allra mest lysande förmåga att analysera ledtrådar och spår, något som ofta förvånar och chockar hans medarbetare doktor Watson.

I en av novellerna, ”Äventyret med Musgraves ritual”, så får du läsa om det mysterium som satte ordentlig fart på Sherlocks karriär, och är ett av hans första fall.

De här texterna är översatta av bland annat H. Flygare (1841–1924), Ellen Ryding (1862–1923) och under signaturen ”O. S.” som användes av Alfred Oscar Sandberg (1865–1922).  

I den här e-boken publicerar vi originalets texter ordagrant och helt utan ändringar, alla namn, uttryck och till och med felstavningar har behållits. Vi har också kompletterat texterna med en ordlista över sådana ord och namn som kan vara svåra att känna till i dag.

Ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler.

Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler pdf, ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler pdf, ladda ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler ebok pdf, Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i pdf-format, gratis Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok att ladda ner, fri Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i pdf-format, Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler pdf? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler gratis? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok gratis? ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler epub, ladda ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler ebok epub, Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i epub-format, fri Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler epub? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i epub-format? Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler mobi, ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler mobi, ladda ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler ebok mobi, Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i mobi-format, gratis Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler mobi? Hur laddar jag ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler bok i mobilformat? Var att ladda ner Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler den Arthur Conan Doyle fri? Hur man laddar ner en Sherlock Holmes-samling: 9 berättelser om guld och juveler den Arthur Conan Doyle ebok gratis?

Leave a Reply