Siffrorna i våra liv ebok mobi

Siffrorna i våra liv (e-bok) av Stefan Buijsman

Siffrorna i våra liv ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Siffrorna i våra liv den Stefan Buijsman

  • Bokens titel: Stefan Buijsman
  • Bokförfattare: Stefan Buijsman
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Natur & Kultur
  • Genre böcker: Naturvetenskap & Teknik
  • ISBN: 9789127162952
  • Tillgängliga filer: siffrorna-i-vara-liv_stefan-buijsman.pdf, siffrorna-i-vara-liv_stefan-buijsman.epub, siffrorna-i-vara-liv_stefan-buijsman.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Siffrorna i våra liv längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Siffrorna i våra liv den Stefan Buijsman

Sammanfattning av e-boken Siffrorna i våra liv den Stefan Buijsman

I Siffrorna i våra liv – visar Stefan Buijsman hur trafikljus, Googles sökmotor, Netflix filmförslag och espressomaskinen på ditt lokala café, fungerar med hjälp av den matematik vi lär oss redan i skolan och avmystifierar siffrornas tillsynes komplexa värld.
Hur kan vi förstå vår vardag med simpel matematik? I Siffrorna i våra liv – visar holländska Stefan Buijsman hur trafikljus, Googles sökmotor, Netflix filmförslag och espressomaskinen på ditt lokala café, fungerar med hjälp av den matematik vi lär oss redan i skolan och avmystifierar siffrornas tillsynes komplexa värld.

Med exempel från vår vardag och tidiga högkulturer berättar Buijsman om de stora upptäckterna och om matematiken bakom väderprognoser, valbarometrar, medicinsk diagnostik och Facebooks förutsägelser av vårt beteende. Han pekar också på farorna och hur stora teknikintensiva branscher kan missbruka matematikens kraft. Hans vision är att vi kan skydda oss från att bli manipulerade eller utnyttjade genom att förstå mer av matematiken bakom.

Som den yngste i modern tid, 20 år gammal, blev Stefan Buijsman doktor i matematisk filosofi vid Stockholms universitet. Detta är hans första populärvetenskapliga bok, såld till sexton länder.

”Strålande reklam för matematiken och dess tillämpningar.”
BTJ

Ladda ner Siffrorna i våra liv en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Siffrorna i våra liv är 124 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Siffrorna i våra liv en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Siffrorna i våra liv pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Siffrorna i våra liv.

Siffrorna i våra liv (e-bok) av Stefan Buijsman!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Siffrorna i våra liv pdf, ladda ner Siffrorna i våra liv pdf, ladda ner en Siffrorna i våra liv ebok pdf, Siffrorna i våra liv bok i pdf-format, gratis Siffrorna i våra liv bok att ladda ner, fri Siffrorna i våra liv bok i pdf-format, Siffrorna i våra liv boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Siffrorna i våra liv pdf? Hur laddar jag ner en Siffrorna i våra liv bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Siffrorna i våra liv gratis? Hur laddar jag ner en Siffrorna i våra liv bok gratis? ladda ner Siffrorna i våra liv epub, ladda ner en Siffrorna i våra liv ebok epub, Siffrorna i våra liv bok i epub-format, fri Siffrorna i våra liv bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Siffrorna i våra liv epub? Hur laddar jag ner en Siffrorna i våra liv bok i epub-format? Siffrorna i våra liv mobi, ladda ner Siffrorna i våra liv mobi, ladda ner en Siffrorna i våra liv ebok mobi, Siffrorna i våra liv bok i mobi-format, gratis Siffrorna i våra liv bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Siffrorna i våra liv mobi? Hur laddar jag ner en Siffrorna i våra liv bok i mobilformat? Var att ladda ner Siffrorna i våra liv den Stefan Buijsman fri? Hur man laddar ner en Siffrorna i våra liv den Stefan Buijsman ebok gratis?

Leave a Reply