Silvertrådarna gratis boken online

Silvertrådarna (ljudbok) av Ingrid Remvall

Silvertrådarna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Silvertrådarna den Ingrid Remvall

  • Bokens titel: Ingrid Remvall
  • Bokförfattare: Ingrid Remvall
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 juni 2016
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789175236261
  • Tillgängliga filer: silvertradarna_ingrid-remvall.pdf, silvertradarna_ingrid-remvall.epub, silvertradarna_ingrid-remvall.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Silvertrådarna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Silvertrådarna den Ingrid Remvall

Sammanfattning av e-boken Silvertrådarna den Ingrid Remvall

Silvertrådarna, i serien Prismagalaxen, tar oss med på ett rymdäventyr med fantasyinslag i en framtid där allt känns möjligt.

Huvudpersonen är Nova, en vanlig tjej från jorden. Fast helt vanlig är hon inte … För fyra år sedan försvann Novas pappa under mystiska omständigheter. Nova och hennes mamma Måne pratar aldrig om varför eller hur han försvann men Nova känner på sig att Måne vet mer än hon vill avslöja. Och så är det ju det där med silvertrådarna i den vänstra handen som räddar henne när hon är i fara. Nova som är van vid det trygga livet på Jorden hade aldrig kunnat föreställa sig att lägret i Prismagalaxen skulle bli ett sådant äventyr. Tillsammans med sina nya vänner får hon lösa kluriga och farliga uppdrag bland främmande djur och växter. När Nova börjar känna sig förföljd och helt oväntat stöter på ledtrådar om sin pappa förstår hon att någon är ute efter silvertrådarna och att hennes liv står på spel. Vem kan hon egentligen lita på?

 SvD ”För ’Prismagalaxen – Silvertrådarna’ är helt enkelt en lättläst, lekfull och väldigt underhållande science fiction-roman för ungdomar. Super grönt, som Nova själv skulle ha uttryckt det.”

BONUS: Du kan även ladda ned en PDF med karaktärerna till boken som du kan färglägga själv!

Ladda ner Silvertrådarna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Silvertrådarna är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Silvertrådarna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Silvertrådarna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Silvertrådarna.

Silvertrådarna (ljudbok) av Ingrid Remvall!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Silvertrådarna pdf, ladda ner Silvertrådarna pdf, ladda ner en Silvertrådarna ebok pdf, Silvertrådarna bok i pdf-format, gratis Silvertrådarna bok att ladda ner, fri Silvertrådarna bok i pdf-format, Silvertrådarna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Silvertrådarna pdf? Hur laddar jag ner en Silvertrådarna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Silvertrådarna gratis? Hur laddar jag ner en Silvertrådarna bok gratis? ladda ner Silvertrådarna epub, ladda ner en Silvertrådarna ebok epub, Silvertrådarna bok i epub-format, fri Silvertrådarna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Silvertrådarna epub? Hur laddar jag ner en Silvertrådarna bok i epub-format? Silvertrådarna mobi, ladda ner Silvertrådarna mobi, ladda ner en Silvertrådarna ebok mobi, Silvertrådarna bok i mobi-format, gratis Silvertrådarna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Silvertrådarna mobi? Hur laddar jag ner en Silvertrådarna bok i mobilformat? Var att ladda ner Silvertrådarna den Ingrid Remvall fri? Hur man laddar ner en Silvertrådarna den Ingrid Remvall ebok gratis?

Leave a Reply