Skål, ta mig fan! ladda ner bok online

Skål, ta mig fan! (ljudbok) av Torbjörn Åberg

Skål, ta mig fan! ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Skål, ta mig fan! den Torbjörn Åberg

  • Bokens titel: Torbjörn Åberg
  • Bokförfattare: Torbjörn Åberg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 oktober 2018
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789176976821
  • Tillgängliga filer: skal-ta-mig-fan_torbjoern-aberg-3.pdf, skal-ta-mig-fan_torbjoern-aberg-3.epub, skal-ta-mig-fan_torbjoern-aberg-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Skål, ta mig fan! längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Skål, ta mig fan! den Torbjörn Åberg

Sammanfattning av e-boken Skål, ta mig fan! den Torbjörn Åberg

Tro inte för ett ögonblick att alkoholproblem är något som svaga människor utvecklar! Det har visat sig att det snarare är precis tvärt om. Många som har problemet är ofta mycket driftiga, strukturerade, ambitiösa, ordningsamma och viljestarka människor. Skål, ta mig fan! är därför en bok som varken mästrar eller trycker ner läsaren i skoskaven. Den gör precis det motsatta.
På ett strukturerat sätt närmar sig boken vilka vi är som brottas med alkoholen. Den tar fasta på våra styrkor och våra tillgångar men också våra tillkortakommanden, den går på djupet av våra funderingar kring alkohol och även kring livet som stort. På ett relevant, vardagligt och lättsamt språk för den resonemang kring varför annars så karaktärsfasta personer inte lyckas styra sin konsumtion till ett ”normalt drickande”. Läsaren kommer att mötas av en slående igenkänning fylld med många skratt.
”Den borde ha varit den första boken som någonsin skrivits om alkoholproblem”, har flera läsare sagt. En annan berättar: ”Det är som om boken är skriven just för mig och att författaren sett rakt in i mitt inre”.

Torbjörn Åberg arbetar som verksamhetskonsult med IT-inriktning åt större företag i Norden. Med sin debut Skål, ta mig fan! riktar han sig till dem som dricker för mycket men som i övrigt är fungerande människor. Hans expertis baseras både på egna erfarenheter och de tusentals berättelser han hört från andra som upplevt problemet med alkoholens baksida.

Ladda ner Skål, ta mig fan! en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Skål, ta mig fan! är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Skål, ta mig fan! en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Skål, ta mig fan! pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Skål, ta mig fan!.

Skål, ta mig fan! (ljudbok) av Torbjörn Åberg!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Skål, ta mig fan! pdf, ladda ner Skål, ta mig fan! pdf, ladda ner en Skål, ta mig fan! ebok pdf, Skål, ta mig fan! bok i pdf-format, gratis Skål, ta mig fan! bok att ladda ner, fri Skål, ta mig fan! bok i pdf-format, Skål, ta mig fan! boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Skål, ta mig fan! pdf? Hur laddar jag ner en Skål, ta mig fan! bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Skål, ta mig fan! gratis? Hur laddar jag ner en Skål, ta mig fan! bok gratis? ladda ner Skål, ta mig fan! epub, ladda ner en Skål, ta mig fan! ebok epub, Skål, ta mig fan! bok i epub-format, fri Skål, ta mig fan! bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Skål, ta mig fan! epub? Hur laddar jag ner en Skål, ta mig fan! bok i epub-format? Skål, ta mig fan! mobi, ladda ner Skål, ta mig fan! mobi, ladda ner en Skål, ta mig fan! ebok mobi, Skål, ta mig fan! bok i mobi-format, gratis Skål, ta mig fan! bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Skål, ta mig fan! mobi? Hur laddar jag ner en Skål, ta mig fan! bok i mobilformat? Var att ladda ner Skål, ta mig fan! den Torbjörn Åberg fri? Hur man laddar ner en Skål, ta mig fan! den Torbjörn Åberg ebok gratis?

Leave a Reply