Skuggorna på Frostbacken boken mobi

Skuggorna på Frostbacken (ljudbok) av Eva Salqv

Skuggorna på Frostbacken ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Skuggorna på Frostbacken den Eva Salqvist

  • Bokens titel: Eva Salqvist
  • Bokförfattare: Eva Salqvist
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 januari 2019
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789163996023
  • Tillgängliga filer: skuggorna-pa-frostbacken_eva-salqvist-2.pdf, skuggorna-pa-frostbacken_eva-salqvist-2.epub, skuggorna-pa-frostbacken_eva-salqvist-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Skuggorna på Frostbacken längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Skuggorna på Frostbacken den Eva Salqvist

Sammanfattning av e-boken Skuggorna på Frostbacken den Eva Salqvist

Dimman drar över Frostbacken och lägger sig tung över orten. Isaks pappa är död. Familjen, de som finns kvar, åker till Frostbacken för att få vara ensamma. Men de är inte ensamma. I närheten av deras stuga finns ett gammalt, nedgånget torp. Taket är fullt av mossa, några brädor på torpets fasad är murkna och på övervåningen gapar en trasig fönsterruta. Utanför står ett skelett av en gammal traktor som vittnar om gångna tider. Det händer oförklarliga saker runt torpet och till sist får Isak svårt att veta vad som är verkligt och vad som inte är det. Det enda han vet är att han har träffat Elin, som två gånger räddar Isak och hans lillasyster från fara.

Vem är Elin och varför söker hon upp honom?

”Skuggorna på Frostbacken” är en spökhistoria som följer Isak genom sorgen efter pappans död, samtidigt som en hemsk historia får sin lösning.

Ladda ner Skuggorna på Frostbacken en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Skuggorna på Frostbacken är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Skuggorna på Frostbacken en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Skuggorna på Frostbacken pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Skuggorna på Frostbacken.

Skuggorna på Frostbacken (ljudbok) av Eva Salqv!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Skuggorna på Frostbacken pdf, ladda ner Skuggorna på Frostbacken pdf, ladda ner en Skuggorna på Frostbacken ebok pdf, Skuggorna på Frostbacken bok i pdf-format, gratis Skuggorna på Frostbacken bok att ladda ner, fri Skuggorna på Frostbacken bok i pdf-format, Skuggorna på Frostbacken boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Skuggorna på Frostbacken pdf? Hur laddar jag ner en Skuggorna på Frostbacken bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Skuggorna på Frostbacken gratis? Hur laddar jag ner en Skuggorna på Frostbacken bok gratis? ladda ner Skuggorna på Frostbacken epub, ladda ner en Skuggorna på Frostbacken ebok epub, Skuggorna på Frostbacken bok i epub-format, fri Skuggorna på Frostbacken bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Skuggorna på Frostbacken epub? Hur laddar jag ner en Skuggorna på Frostbacken bok i epub-format? Skuggorna på Frostbacken mobi, ladda ner Skuggorna på Frostbacken mobi, ladda ner en Skuggorna på Frostbacken ebok mobi, Skuggorna på Frostbacken bok i mobi-format, gratis Skuggorna på Frostbacken bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Skuggorna på Frostbacken mobi? Hur laddar jag ner en Skuggorna på Frostbacken bok i mobilformat? Var att ladda ner Skuggorna på Frostbacken den Eva Salqvist fri? Hur man laddar ner en Skuggorna på Frostbacken den Eva Salqvist ebok gratis?

Leave a Reply