Slav ladda ner mobi-bok

Slav (ljudbok) av Jason Johnson

Slav ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Slav den Jason Johnson

  • Bokens titel: Jason Johnson
  • Bokförfattare: Jason Johnson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 6 november 2018
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789188107930
  • Tillgängliga filer: slav_jason-johnson-2.pdf, slav_jason-johnson-2.epub, slav_jason-johnson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Slav längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Slav den Jason Johnson

Sammanfattning av e-boken Slav den Jason Johnson

”De valde mig eftersom ingen skulle sakna mig.”
Anna kidnappades på öppen gata i London och gjordes till sexslav.

I denna chockerande och sanna bok berättar Anna sin historia. Hur hon kom till London från Rumänien för att studera. Bortfördes mot sin vilja på öppen gata. Hölls som sexslav i nio månader. Misshandlades och utnyttjades av tusentals män. Men Anna lät sig inte knäckas och till slut lyckades hon fly. Inte bara det – hon tog revansch på sina kidnappare och hallickar.

Detta är första gången en ung kvinna, i stormens öga, kan ge sin skakande och hjärtskärande berättelse. Med en stark och övertygande röst berättar hon om sin tid i sexhandelns våld.

Historien har också en direkt svensk koppling, då de bägge kidnapparna och hallickarna, Ancuta Schwarz och Ilie Ionut – båda rumänska medborgare – greps och dömdes till fyra års fängelse vardera för grovt koppleri och människohandel här i Sverige. De satt alltså av sina straff i svenskt fängelse och utlämnades därefter till Nordirland.

“Anna” (fingerat namn) har varit med att påverka de juridiska myndigheterna i Nordirland och spelat en avgörande roll när det gäller den radikalt förnyade utformningen av lagstiftningen mot trafficking och människohandel.

Jason Johnson är född 1969 i Enniskillen i Nordirland och har bott i Belfast, i England och i USA. Som journalist har han arbetat för ett flertal tidningar och som författare har han givit ut fyra romaner.

Ladda ner Slav en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Slav är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Slav en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Slav pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Slav.

Slav (ljudbok) av Jason Johnson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Slav pdf, ladda ner Slav pdf, ladda ner en Slav ebok pdf, Slav bok i pdf-format, gratis Slav bok att ladda ner, fri Slav bok i pdf-format, Slav boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Slav pdf? Hur laddar jag ner en Slav bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Slav gratis? Hur laddar jag ner en Slav bok gratis? ladda ner Slav epub, ladda ner en Slav ebok epub, Slav bok i epub-format, fri Slav bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Slav epub? Hur laddar jag ner en Slav bok i epub-format? Slav mobi, ladda ner Slav mobi, ladda ner en Slav ebok mobi, Slav bok i mobi-format, gratis Slav bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Slav mobi? Hur laddar jag ner en Slav bok i mobilformat? Var att ladda ner Slav den Jason Johnson fri? Hur man laddar ner en Slav den Jason Johnson ebok gratis?

Leave a Reply