Slottet ladda ner boken pdf

Slottet (e-bok) av Franz Kafka

Slottet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Slottet den Franz Kafka

  • Bokens titel: Franz Kafka
  • Bokförfattare: Franz Kafka
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 juli 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789178931965
  • Tillgängliga filer: slottet_franz-kafka-6.pdf, slottet_franz-kafka-6.epub, slottet_franz-kafka-6.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Slottet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Slottet den Franz Kafka

Sammanfattning av e-boken Slottet den Franz Kafka

En av världslitteraturens stora gestaltningar av den moderna människan

Slottsberget syns inte i dimman och mörkret när han kommer fram. K. står en lång stund på den träbro som leder från landsvägen in till byn, i vilken han ämnar söka logi för natten, och blickar upp »mot den skenbara tomheten«. När han tillfrågas anmäler sig K. som den lantmätare slottets greve beställt. Och därmed har kampen börjat.
Slottet [Das Schloß, postumt utgiven 1926] är en av Franz Kafkas mest berömda romaner och en av världslitteraturens mest suggestiva gestaltningar av den moderna människans maktspel. Från början står det klart att huvudpersonen K. befinner sig i en subtil kamp mot en överhet, slottet och dess herrar, myndigheten i trakten, som ytterst ogärna släpper någon inpå sig.
En av 1900-talets stora klassiker, här i svensk översättning av Hans Levander.

FRANZ KAFKA [1883-1924] var en tyskspråkig tjeckisk prosaist. En stor del av hans verk publicerades postumt. I dag anses han vara en av 1900-talets allra viktigaste och mest inflytelserika författare. De tre mer eller mindre ofullbordade romanerna, Processen, Slottet och Amerika, samt novellen Förvandlingen, är de bärande pelarna på vilka det ryktet vilar. Slottet [Das Schloß] skrevs 1922 och publicerades efter Kafkas död, 1926. Romanens abrupta slut har inte hindrat den från att vara en av 1900-talets mest tolkade litterära verk.

»Skulle man nämna en författare med en relation till vår tid liknande den som Dante, Shakespeare och Goethe hade till sin, är Kafka den första man skulle komma att tänka på.« W. H. Auden

Ladda ner Slottet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Slottet är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Slottet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Slottet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Slottet.

Slottet (e-bok) av Franz Kafka!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Slottet pdf, ladda ner Slottet pdf, ladda ner en Slottet ebok pdf, Slottet bok i pdf-format, gratis Slottet bok att ladda ner, fri Slottet bok i pdf-format, Slottet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Slottet pdf? Hur laddar jag ner en Slottet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Slottet gratis? Hur laddar jag ner en Slottet bok gratis? ladda ner Slottet epub, ladda ner en Slottet ebok epub, Slottet bok i epub-format, fri Slottet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Slottet epub? Hur laddar jag ner en Slottet bok i epub-format? Slottet mobi, ladda ner Slottet mobi, ladda ner en Slottet ebok mobi, Slottet bok i mobi-format, gratis Slottet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Slottet mobi? Hur laddar jag ner en Slottet bok i mobilformat? Var att ladda ner Slottet den Franz Kafka fri? Hur man laddar ner en Slottet den Franz Kafka ebok gratis?

Leave a Reply