Slugger boken epub

Slugger (ljudbok) av Martin Holmén

Slugger ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Slugger den Martin Holmén

  • Bokens titel: Martin Holmén
  • Bokförfattare: Martin Holmén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 29 september 2017
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176516089
  • Tillgängliga filer: slugger_martin-holmen.pdf, slugger_martin-holmen.epub, slugger_martin-holmen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Slugger längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Slugger den Martin Holmén

Sammanfattning av e-boken Slugger den Martin Holmén

Stockholm 1936. Harry ”Kvisten” Kvist var en gång en lovande mellanviktsboxare men arbetar nu som indrivare. När hans vän, prästen Gabrielsson, hittas brutalt mördad vid altaret i Katarina kyrka på Södermalm verkar polisen inte anstränga sig för att lösa fallet. Samtidigt som Stockholms kriminella strider om stadens malmar dras Kvisten in i en härva som har kopplingar ända ner till Tyskland. Ett Tyskland där nazismen kastar sin långa skugga över ett instabilt Europa.Slugger är benhård, modern noir i en levande, historisk miljö, och den tredje och sista fristående delen om Harry Kvist.
 

Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic

Ladda ner Slugger en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Slugger är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Slugger en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Slugger pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Slugger.

Slugger (ljudbok) av Martin Holmén!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Slugger pdf, ladda ner Slugger pdf, ladda ner en Slugger ebok pdf, Slugger bok i pdf-format, gratis Slugger bok att ladda ner, fri Slugger bok i pdf-format, Slugger boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Slugger pdf? Hur laddar jag ner en Slugger bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Slugger gratis? Hur laddar jag ner en Slugger bok gratis? ladda ner Slugger epub, ladda ner en Slugger ebok epub, Slugger bok i epub-format, fri Slugger bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Slugger epub? Hur laddar jag ner en Slugger bok i epub-format? Slugger mobi, ladda ner Slugger mobi, ladda ner en Slugger ebok mobi, Slugger bok i mobi-format, gratis Slugger bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Slugger mobi? Hur laddar jag ner en Slugger bok i mobilformat? Var att ladda ner Slugger den Martin Holmén fri? Hur man laddar ner en Slugger den Martin Holmén ebok gratis?

Leave a Reply