Slutet på historien boken epub

Slutet på historien (e-bok) av Graham Greene

Slutet på historien ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Slutet på historien den Graham Greene

  • Bokens titel: Graham Greene
  • Bokförfattare: Graham Greene
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 28 september 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789174997897
  • Tillgängliga filer: slutet-pa-historien_graham-greene-2.pdf, slutet-pa-historien_graham-greene-2.epub, slutet-pa-historien_graham-greene-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Slutet på historien längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Slutet på historien den Graham Greene

Sammanfattning av e-boken Slutet på historien den Graham Greene

»Grym och sorglig, grov och förfinad, rå och sublim. En berättelse om en tid präglad av svek men också ära. Feghet men också hjältemod.« | The New York Times

»En av de bästa, sannaste och mest gripande romanerna under min livstid.« | William Faulkner

Maurice Bendrix och Sarah Miles har haft en hemlig relation i fyra år när hon plötsligt överger honom, kort efter det att Maurice varit nära att dödas i Blitzen 1944. Sarahs make Henry anförtror Maurice att han misstänker hustrun för att vara otrogen. Maurice – ännu svartsjukare än maken – erbjuder sig att anlita en privatdetektiv för att reda ut saken. Så småningom står det klart för Maurice varför Sarah lämnade honom. Och det ändrar radikalt hans inställning till livet.
Slutet på historien [The End of the Affair, 1951] är en tragisk kärleksroman utmynnande i frågan om vad som är större för människan än den enskildes lycka. En stor brittisk klassiker i översättning av Jane Lundblad.
Slutet på historien har filmatiserats två gånger, 1955 och 1999.

GRAHAM GREENE [1904–1991] är en av Storbritanniens största romanförfattare genom tiderna. Hans författarskap kan delas in i två verk, romankvartetten som kommit att kallas »den katolska romanens guldstandard«: Brighton Rock, Makten & härligheten, Hjärtpunkten och Slutet på historien – och de politiska romanerna, som kommit att tillhöra världslitteraturens mest klassiska spionthrillers: Hemlig agent, Den tredje mannen, Den stillsamme amerikanen, Vår man i Havanna och Den mänskliga faktorn. Graham Greene var vid två tillfällen – 1961 och 1967 – en av huvudkandidaterna till Nobelpriset i litteratur.

»Intensiv, genomträngande och oroande som en inkvisitors blick.« | John Updike

»Unikt rörande och vacker.« | Evelyn Waugh

»Graham Greene är den främste skildraren av 1900-talsmänniskans medvetande och farhågor.« | William Golding

Ladda ner Slutet på historien en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Slutet på historien är 119 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Slutet på historien en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Slutet på historien pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Slutet på historien.

Slutet på historien (e-bok) av Graham Greene!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Slutet på historien pdf, ladda ner Slutet på historien pdf, ladda ner en Slutet på historien ebok pdf, Slutet på historien bok i pdf-format, gratis Slutet på historien bok att ladda ner, fri Slutet på historien bok i pdf-format, Slutet på historien boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Slutet på historien pdf? Hur laddar jag ner en Slutet på historien bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Slutet på historien gratis? Hur laddar jag ner en Slutet på historien bok gratis? ladda ner Slutet på historien epub, ladda ner en Slutet på historien ebok epub, Slutet på historien bok i epub-format, fri Slutet på historien bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Slutet på historien epub? Hur laddar jag ner en Slutet på historien bok i epub-format? Slutet på historien mobi, ladda ner Slutet på historien mobi, ladda ner en Slutet på historien ebok mobi, Slutet på historien bok i mobi-format, gratis Slutet på historien bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Slutet på historien mobi? Hur laddar jag ner en Slutet på historien bok i mobilformat? Var att ladda ner Slutet på historien den Graham Greene fri? Hur man laddar ner en Slutet på historien den Graham Greene ebok gratis?

Leave a Reply