Smart och lat boken mobi

Smart och lat (ljudbok) av Tomas Danielsson

Smart och lat ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Smart och lat den Tomas Danielsson

  • Bokens titel: Tomas Danielsson
  • Bokförfattare: Tomas Danielsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 mars 2012
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789113043050
  • Tillgängliga filer: smart-och-lat_tomas-danielsson.pdf, smart-och-lat_tomas-danielsson.epub, smart-och-lat_tomas-danielsson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Smart och lat längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Smart och lat den Tomas Danielsson

Sammanfattning av e-boken Smart och lat den Tomas Danielsson

Tomas Danielsson är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare och handledare inom området stresshantering. Genom en lång rad medieframträdande, på scen och genom böckerna Vad vore livet utan stress och Körskola för livet har han med sunt förnuft och humor väglett hundratusentals svenskar genom alla de utmaningar livet bjuder på; kriser på jobbet och privat, krossade drömmar, skilsmässor, sjukdomar och orimliga krav.

Det här är boken för dig som ligger sömnlös över omorganisationen på jobbet eller träningsrundor som aldrig blir av. Som inte kan njuta en kopp kaffe en vårdag utanför huset, eftersom grannarna är i full fart med att kratta, snickra, sätta surdegar och plantera trendiga lökar. En bok för dig som inte lyckas klämma barn, karriär, kärlek, kompisar, hemrenoveringar, träning, föräldrar, intressen och egen tid i ett och samma liv. Men också för dig ensamstående som hamnat utanför och oroar dig över skolstart för dottern som inte har något att berätta efter ett sommarlov i stan. Eller för tonårstjejen som i smyg sparar till väskan och bröstoperationen som ska förändra livet.

Med “smart och lat” menar jag inte att vi ska slå igen fabriker, stänga butiker och sjukhus och kollektivt tåga iväg till hängmattorna. Det vore inte särskilt smart. Vi måste alla jobba och anstränga oss för att tillsammans kunna lämna över en ännu lite bättre värld till våra barn och barnbarn. Är du arbetsgivare behöver du heller inte oroa dig över att den där Danielsson uppmanar folk att lata sig. För ska du uträtta storverk är de bästa medarbetare du kan få just smarta och lata.

Så det finns mycket gott vi själva kan göra för att stärka själens muskler genom psykisk friskvård. Men det får nu inte bli så att jakten på den perfekta platta magen ersätts av den perfekt balanserade harmonin. Mycket av eländet vi skapar för oss själva och andra handlar ju om jämförelser, omöjliga mål och additionsstress.

Ladda ner Smart och lat en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Smart och lat är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Smart och lat en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Smart och lat pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Smart och lat.

Smart och lat (ljudbok) av Tomas Danielsson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Smart och lat pdf, ladda ner Smart och lat pdf, ladda ner en Smart och lat ebok pdf, Smart och lat bok i pdf-format, gratis Smart och lat bok att ladda ner, fri Smart och lat bok i pdf-format, Smart och lat boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Smart och lat pdf? Hur laddar jag ner en Smart och lat bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Smart och lat gratis? Hur laddar jag ner en Smart och lat bok gratis? ladda ner Smart och lat epub, ladda ner en Smart och lat ebok epub, Smart och lat bok i epub-format, fri Smart och lat bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Smart och lat epub? Hur laddar jag ner en Smart och lat bok i epub-format? Smart och lat mobi, ladda ner Smart och lat mobi, ladda ner en Smart och lat ebok mobi, Smart och lat bok i mobi-format, gratis Smart och lat bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Smart och lat mobi? Hur laddar jag ner en Smart och lat bok i mobilformat? Var att ladda ner Smart och lat den Tomas Danielsson fri? Hur man laddar ner en Smart och lat den Tomas Danielsson ebok gratis?

Leave a Reply