Snöleoparden boken pdf

Snöleoparden (ljudbok) av Mikael Köhler Larsson

Snöleoparden ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Snöleoparden den Mikael Köhler Larsson

  • Bokens titel: Mikael Köhler Larsson
  • Bokförfattare: Mikael Köhler Larsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 september 2016
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789175236865
  • Tillgängliga filer: snoeleoparden_mikael-koehler-larsson.pdf, snoeleoparden_mikael-koehler-larsson.epub, snoeleoparden_mikael-koehler-larsson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Snöleoparden längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Snöleoparden den Mikael Köhler Larsson

Sammanfattning av e-boken Snöleoparden den Mikael Köhler Larsson

Försommar i Norrtälje 1974.
Vid en ensligt belägen sommarstuga hörs tre skott.
En pojke springer för livet och svär på att hämnas sin familjs död.

Franska Rivieran, 2013.
En lyxjakt exploderar några hundra meter från stranden i Cannes. Kommissarie Jacques Bellion misstänker att sprängdådet bara är en försmak på vad som kommer att hända vid den stundande filmfestivalen och försöker varna sina chefer. Till ingen nytta. Bellion har precis återinsatts i tjänst efter en skandal som gjorde honom omöjlig inom poliskåren. Kollegorna misstror honom. Han betraktas som svårhanterlig, och det här är hans enda chans att visa sin skicklighet och hitta tillbaka till den han en gång var. Omgiven av kollegor som misstror honom måste Bellion finna anledningen till sprängningen och stoppa katastrofen som väntar under filmfestivalen. Spåren leder honom till den ökände lönnmördaren Snöleoparden och historien bakom morden i Nortälje decennier tidigare …

Snöleoparden är den första boken i Mikael Köhler Larssons thrillerserie som utspelar sig på Franska Rivieran.

Ladda ner Snöleoparden en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Snöleoparden är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Snöleoparden en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Snöleoparden pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Snöleoparden.

Snöleoparden (ljudbok) av Mikael Köhler Larsson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Snöleoparden pdf, ladda ner Snöleoparden pdf, ladda ner en Snöleoparden ebok pdf, Snöleoparden bok i pdf-format, gratis Snöleoparden bok att ladda ner, fri Snöleoparden bok i pdf-format, Snöleoparden boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Snöleoparden pdf? Hur laddar jag ner en Snöleoparden bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Snöleoparden gratis? Hur laddar jag ner en Snöleoparden bok gratis? ladda ner Snöleoparden epub, ladda ner en Snöleoparden ebok epub, Snöleoparden bok i epub-format, fri Snöleoparden bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Snöleoparden epub? Hur laddar jag ner en Snöleoparden bok i epub-format? Snöleoparden mobi, ladda ner Snöleoparden mobi, ladda ner en Snöleoparden ebok mobi, Snöleoparden bok i mobi-format, gratis Snöleoparden bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Snöleoparden mobi? Hur laddar jag ner en Snöleoparden bok i mobilformat? Var att ladda ner Snöleoparden den Mikael Köhler Larsson fri? Hur man laddar ner en Snöleoparden den Mikael Köhler Larsson ebok gratis?

Leave a Reply