Solitairen ladda ner boken pdf, epub, mobi

Solitairen (e-bok) av Anna Lihammer, Ted Hessel

Solitairen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Solitairen den Anna Lihammer

  • Bokens titel: Anna Lihammer
  • Bokförfattare: Anna Lihammer
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 augusti 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175455389
  • Tillgängliga filer: solitairen_anna-lihammer.pdf, solitairen_anna-lihammer.epub, solitairen_anna-lihammer.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Solitairen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Solitairen den Anna Lihammer

Sammanfattning av e-boken Solitairen den Anna Lihammer

Välskriven bladvändare av nya radarparet Lihammer & Hesselbom!

En fasansfull upptäckt görs i Riksarkivets samlingar när en människoskalle faller ur en hattstock. Doktoranden Sanja pressas att hålla tyst om saken men nyfikenheten driver henne att sätta allt på spel för att ta reda på berättelsen bakom det otäcka fyndet. Tillsammans med sin bror Ando följer Sanja ledtrådarna bakåt i tiden. Allt leder till året 1939. En historia om kärlek, makt, svartsjuka och drömmen om ett bättre liv rullas upp. Fyra unga kvinnors sökande efter lyckan blir en krokig väg mot ondska, svek och en lek med döden.

Anna Lihammer och Ted Hesselbom har skrivit en nervkittlande historia som utspelar sig i två olika tider – 1939 och 1998. Olika men ändå lika, förenade av en oro och rädsla för framtiden. Lihammer och Hesselbom har tidigare skrivit romanenMed dig vågar jag allt.

Ladda ner Solitairen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Solitairen är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Solitairen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Solitairen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Solitairen.

Solitairen (e-bok) av Anna Lihammer, Ted Hessel!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Solitairen pdf, ladda ner Solitairen pdf, ladda ner en Solitairen ebok pdf, Solitairen bok i pdf-format, gratis Solitairen bok att ladda ner, fri Solitairen bok i pdf-format, Solitairen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Solitairen pdf? Hur laddar jag ner en Solitairen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Solitairen gratis? Hur laddar jag ner en Solitairen bok gratis? ladda ner Solitairen epub, ladda ner en Solitairen ebok epub, Solitairen bok i epub-format, fri Solitairen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Solitairen epub? Hur laddar jag ner en Solitairen bok i epub-format? Solitairen mobi, ladda ner Solitairen mobi, ladda ner en Solitairen ebok mobi, Solitairen bok i mobi-format, gratis Solitairen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Solitairen mobi? Hur laddar jag ner en Solitairen bok i mobilformat? Var att ladda ner Solitairen den Anna Lihammer fri? Hur man laddar ner en Solitairen den Anna Lihammer ebok gratis?

Leave a Reply