Som jag minns det ladda ner pdf-bok

Som jag minns det (e-bok) av Michail Gorbatjov

Som jag minns det ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Som jag minns det den Michail Gorbatjov

  • Bokens titel: Michail Gorbatjov
  • Bokförfattare: Michail Gorbatjov
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 7 oktober 2013
  • Genre böcker: Biografier & Memoarer
  • ISBN: 9789187513190
  • Tillgängliga filer: som-jag-minns-det_michail-gorbatjov.pdf, som-jag-minns-det_michail-gorbatjov.epub, som-jag-minns-det_michail-gorbatjov.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Som jag minns det längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Som jag minns det den Michail Gorbatjov

Sammanfattning av e-boken Som jag minns det den Michail Gorbatjov

”Jag tror att jag den här gången har lyckats berätta den fulla historien om mitt liv. Det här är mitt svar på frågorna kring de omständigheter som fick ett så avgörande inflytande på min politiska karriär.”

Michail Gorbatjov blev generalsekreterare för Sovjetunionens kommunistparti 1985 och därefter landets förste (och siste) president i knappt två år. Han blev populär i västvärlden för sina politiska initiativ glasnost (öppenhet) och perestrojka (nydaning) och arbetade internationellt för avspänning och nedrustning. I augusti 1991 utsattes hans regering för ett kommunistiskt kuppförsök och han hölls i husarrest under några dramatiska dagar.

I sin personligt berättade självbiografi berättar Michail Gorbatjov om livet med sin älskade hustru Raisa, men också om uppväxten under de hårda Stalinåren samt den politiska utvecklingen som ledde fram till Sovjetunionens kollaps 1989-1990.

Michail Gorbatjov blev generalsekreterare för Sovjetunionens kommunistparti 1985 och därefter landets förste (och siste) president i knappt två år. Han blev populär i västvärlden för sina politiska initiativ glasnost (öppenhet) och perestrojka (nydaning) och arbetade internationellt för avspänning och nedrustning.

Michail Gorbatjov har tidigare skrivit bland annat boken Perestrojka (1987). Han tilldelades Nobels fredspris 1990.

Ladda ner Som jag minns det en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Som jag minns det är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Som jag minns det en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Som jag minns det pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Som jag minns det.

Som jag minns det (e-bok) av Michail Gorbatjov!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Som jag minns det pdf, ladda ner Som jag minns det pdf, ladda ner en Som jag minns det ebok pdf, Som jag minns det bok i pdf-format, gratis Som jag minns det bok att ladda ner, fri Som jag minns det bok i pdf-format, Som jag minns det boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Som jag minns det pdf? Hur laddar jag ner en Som jag minns det bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Som jag minns det gratis? Hur laddar jag ner en Som jag minns det bok gratis? ladda ner Som jag minns det epub, ladda ner en Som jag minns det ebok epub, Som jag minns det bok i epub-format, fri Som jag minns det bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Som jag minns det epub? Hur laddar jag ner en Som jag minns det bok i epub-format? Som jag minns det mobi, ladda ner Som jag minns det mobi, ladda ner en Som jag minns det ebok mobi, Som jag minns det bok i mobi-format, gratis Som jag minns det bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Som jag minns det mobi? Hur laddar jag ner en Som jag minns det bok i mobilformat? Var att ladda ner Som jag minns det den Michail Gorbatjov fri? Hur man laddar ner en Som jag minns det den Michail Gorbatjov ebok gratis?

Leave a Reply