Sorgmantel gratis bok epub

Sorgmantel (e-bok) av Unni Lindell

Sorgmantel ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Sorgmantel den Unni Lindell

  • Bokens titel: Unni Lindell
  • Bokförfattare: Unni Lindell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 8 december 2003
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789164240415
  • Tillgängliga filer: sorgmantel_unni-lindell.pdf, sorgmantel_unni-lindell.epub, sorgmantel_unni-lindell.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Sorgmantel längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Sorgmantel den Unni Lindell

Sammanfattning av e-boken Sorgmantel den Unni Lindell

På århundradets sista dag gifte kriminalkommissarie Cato Isaksen om sig med exhustrun Bente. Allting var äntligen som det skulle igen.

Men bara några dagar in på det nya året tvingas han snabbt tillbaka till verkligheten. Han står inför ett av sina svåraste fall någonsin – mordet på den 32-åriga Ester Synnøve Lønn, hittad i sin lägenhet med halsen avskuren och dörren på vid gavel. Allting pekar på att hennes före detta man är den skyldige. Speciellt sedan han kidnappat sonen och flytt från polisen.

Cato Isaksen söker sig tillbaka till det lilla samhälle där både Ester Synnøve och hennes man växte upp. Och sakta men säkert tar fallet en helt ny riktning…

Det som först framstått som ett solklart svartsjukedrama blir efterhand alltmer komplicerat och otäckt.

Unni Lindell är en av Norges mest framstående krimianförfattare. Böckerna om Cato Isaksen har sålts i över en miljon exemplar i hennes hemland.

Ladda ner Sorgmantel en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Sorgmantel är 35 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Sorgmantel en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Sorgmantel pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Sorgmantel.

Sorgmantel (e-bok) av Unni Lindell!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Sorgmantel pdf, ladda ner Sorgmantel pdf, ladda ner en Sorgmantel ebok pdf, Sorgmantel bok i pdf-format, gratis Sorgmantel bok att ladda ner, fri Sorgmantel bok i pdf-format, Sorgmantel boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Sorgmantel pdf? Hur laddar jag ner en Sorgmantel bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Sorgmantel gratis? Hur laddar jag ner en Sorgmantel bok gratis? ladda ner Sorgmantel epub, ladda ner en Sorgmantel ebok epub, Sorgmantel bok i epub-format, fri Sorgmantel bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Sorgmantel epub? Hur laddar jag ner en Sorgmantel bok i epub-format? Sorgmantel mobi, ladda ner Sorgmantel mobi, ladda ner en Sorgmantel ebok mobi, Sorgmantel bok i mobi-format, gratis Sorgmantel bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Sorgmantel mobi? Hur laddar jag ner en Sorgmantel bok i mobilformat? Var att ladda ner Sorgmantel den Unni Lindell fri? Hur man laddar ner en Sorgmantel den Unni Lindell ebok gratis?

Leave a Reply