Spanskans år gratis ebok online

Spanskans år (e-bok) av Åke Lundgren

Spanskans år ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Spanskans år den Åke Lundgren

  • Bokens titel: Åke Lundgren
  • Bokförfattare: Åke Lundgren
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 december 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789137147215
  • Tillgängliga filer: spanskans-ar_ake-lundgren.pdf, spanskans-ar_ake-lundgren.epub, spanskans-ar_ake-lundgren.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Spanskans år längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Spanskans år den Åke Lundgren

Sammanfattning av e-boken Spanskans år den Åke Lundgren

Magdalena och Daniel Zakrisson kommer till marknaden i kyrkbyn en stormig februarinatt. Med sig har de sina tio barn och en av dem är tolvåriga Signe. Därefter blir ingenting som förr; inte för Signe, inte för hennes närmaste, inte för någon i bygden. I kyrkbyn mötte de Spanskan…

Spanskan, så kallades den sjukdom som svepte över världen i första världskrigets spår; en farsot som skördade fler offer sammanlagt än kriget. De lappländska bygderna skonades länge, men när sjukan väl nådde dit var den skoningslös. Arjeplogs socken var den trakt som drabbades allra hårdast.

I Spanskans år skildrar Åke Lundgren vad som hände en familj och en bygd under några månader det tragiska året 1920 – Spanskans år. Det är en berättelse där författarens kärlek till sin hembygd kommer till uttryck lika tydligt som hans vrede över de orättvisor som drabbat folket i norr. Romanen är den första delen i berättelsen om spanska sjukan och följs av Storspovens sång. Liksom Åke Lundgrens övriga romaner bygger Spanskans år på dokumentär grund.

Omslagsformgivare: Karin Hagen

Ladda ner Spanskans år en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Spanskans år är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Spanskans år en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Spanskans år pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Spanskans år.

Spanskans år (e-bok) av Åke Lundgren!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Spanskans år pdf, ladda ner Spanskans år pdf, ladda ner en Spanskans år ebok pdf, Spanskans år bok i pdf-format, gratis Spanskans år bok att ladda ner, fri Spanskans år bok i pdf-format, Spanskans år boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Spanskans år pdf? Hur laddar jag ner en Spanskans år bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Spanskans år gratis? Hur laddar jag ner en Spanskans år bok gratis? ladda ner Spanskans år epub, ladda ner en Spanskans år ebok epub, Spanskans år bok i epub-format, fri Spanskans år bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Spanskans år epub? Hur laddar jag ner en Spanskans år bok i epub-format? Spanskans år mobi, ladda ner Spanskans år mobi, ladda ner en Spanskans år ebok mobi, Spanskans år bok i mobi-format, gratis Spanskans år bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Spanskans år mobi? Hur laddar jag ner en Spanskans år bok i mobilformat? Var att ladda ner Spanskans år den Åke Lundgren fri? Hur man laddar ner en Spanskans år den Åke Lundgren ebok gratis?

Leave a Reply