Spelaren ladda ner bok gratis

Spelaren (ljudbok) av Fjodor M. Dostojevskij

Spelaren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Spelaren den Fjodor M. Dostojevskij

  • Bokens titel: Fjodor M. Dostojevskij
  • Bokförfattare: Fjodor M. Dostojevskij
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 1 juni 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9788793240711
  • Tillgängliga filer: spelaren_fjodor-m-dostojevskij.pdf, spelaren_fjodor-m-dostojevskij.epub, spelaren_fjodor-m-dostojevskij.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Spelaren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Spelaren den Fjodor M. Dostojevskij

Sammanfattning av e-boken Spelaren den Fjodor M. Dostojevskij

Alexej arbetar som informator hos en general, som befinner sig på en tysk kurort med sin familj. Han är förälskad i generalens styvdotter, Polina, och för att rädda henne ur ekonomisk knipa prövar han sin lycka i kasinot. Där drabbas han dock av speldjävulen, vilket får honom att glömma allt runt omkring – inklusive Polina.

Spelaren är förmodligen den roman i världen, som är mest känd för sin ingående skildring av spelandet som ett beroende. Ett beroende, som Dostojevskij själv led av under perioder (så till den grad att han under en tid inte ens kunde gå utanför hotellets dörrar, då till och med hans byxor var pantsatta). Men boken innehåller mycket annat och är även en spännande historia om komplicerad kärlek, sociala intriger, pengar och moraliskt förfall. Och som alltid i Dostojevskijs romaner skildras olika personligheter på ett träffande och djupgående psykologiskt sätt.

”Dostojevskijs besatthet skapade mästerverk. … Romanen Spelaren tillhör Dostojevskijs rappare; en nervig nedstigning i helvetet, kantad av svart humor och färgstarka karaktärer.” – Petter Karlsson, Expressen

Ladda ner Spelaren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Spelaren är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Spelaren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Spelaren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Spelaren.

Spelaren (ljudbok) av Fjodor M. Dostojevskij!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Spelaren pdf, ladda ner Spelaren pdf, ladda ner en Spelaren ebok pdf, Spelaren bok i pdf-format, gratis Spelaren bok att ladda ner, fri Spelaren bok i pdf-format, Spelaren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Spelaren pdf? Hur laddar jag ner en Spelaren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Spelaren gratis? Hur laddar jag ner en Spelaren bok gratis? ladda ner Spelaren epub, ladda ner en Spelaren ebok epub, Spelaren bok i epub-format, fri Spelaren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Spelaren epub? Hur laddar jag ner en Spelaren bok i epub-format? Spelaren mobi, ladda ner Spelaren mobi, ladda ner en Spelaren ebok mobi, Spelaren bok i mobi-format, gratis Spelaren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Spelaren mobi? Hur laddar jag ner en Spelaren bok i mobilformat? Var att ladda ner Spelaren den Fjodor M. Dostojevskij fri? Hur man laddar ner en Spelaren den Fjodor M. Dostojevskij ebok gratis?

Leave a Reply